× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Μυτιλήνης σε επιτροπές και συλλογικά όργανα

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, στις 29 Ιανουαρίου, αναδείχθηκαν οι εκπρόσωποι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης στην ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, τις σχολικές επιτροπές, το Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας και σειρά άλλων οργάνων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/1/2024

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Μυτιλήνης σε επιτροπές και συλλογικά όργανα

Συνεχίστηκαν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, οι ορισμοί μελών για τις επιτροπές του Δήμου και τα όργανα που συμμετέχει σε συλλογικούς φορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα οι διαδικασίες ορισμού μελών και εκπροσώπων αφορούσαν τις δύο σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Γενική Συνέλευση της  ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων) Βορείου Αιγαίου και τον Σύνδεσμο Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, την διοίκηση των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης, τη γενική συνέλευση της ΑΜΚΕ «Πνοή» και το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Μυτιλήνης. Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης έχουν ως εξής:

Γενική Συνέλευση ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου 

Συμμετέχει εξ οφίτσιο ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aπό την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στην ΠΕΔ εκλέχθηκαν οι: Γιώργος Αλεξίου, Παναγιώτης Βάλεσης, Νίκος Γιαννάκας, Νίκος Καρασάββας, Παναγιώτης Καρέκος, Γιώργος Κατζανός, Παναγιώτης Προβέντζας, Παν. Σεκερτζής, Παναγιώτης Τακτικός, Χρήστος Τσιβγούλης, Εριφύλη Χιωτέλλη και Αντώνης Δάλλας (αναπληρωματικός). 

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης στην ΠΕΔ εκλέχθηκαν οι: Παναγιώτης Κατσαβέλλης, Παράσχος Μανούσος, Παναγιώτης Τσακύρης, Πανάγος Κουφέλος, Κώστας Φραγκόπουλος, Παναγιώτης Κουνέλλης και Παναγιώτης Αυγουστίδης (ΛΑΣ).
Η διαδικασία για την εκλογή νέου προεδρείου στην ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 15 Φεβρουαρίου.

Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίσθηκαν οι: Σταυρίτσα Βαλάκου (Εριφύλλη Χιωτέλλη), Κωνσταντίνος Καρατόλιος (Δημήτρης Σαλιαμπούκος), Γεώργιος Φωτεινός (Κατερίνα Κάσδαγλη), Αριάδνη Δημητράκα (Ιωάννη Βλάχος), Αριστείδης Σπέρκος (Μαρία Παναγιώτα Δόλκα), Ελευθερία Βογιατζή (Ελευθέριος Καραελευθερίου), Μαρία Καράγγελη (Ελεάνα Μαυροδήμου).

Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στην Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ορίσθηκαν οι: Παναγιώτης Κατσαβέλλης (Παράσχος Μανούσος), Κώστας Φραγκόπουλος (Μιχάλης Φραντζέσκος).

Σε παρένθεση τα ονόματα των αναπληρωματικών μελών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίσθηκε η κ. Σταυρίτσα Βαλάκου και αντιπρόεδρος ο  κ. Κωνσταντίνος Καρατόλιος.

Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίσθηκαν οιΛευτέρης Κοτσώνης (Μιχαήλ Κουταλέλλης), Δημήτρης Τσακίρης (Σπανός Νικόλαος), Όλγα Χατζηευστρατίου (Ταξιαρχούλα Σιμιτζή), Αλέξανδρος Σπάθης (Δέσποινα Γκαγκάνη), Ευστράτιος Τζαννής (Φώτιος Λαμπούσης), Λάμπρος Πετρόγιαννης (Ελένη – Γιαβριέλα Μητσέλλη), Μαρία Παπούκα (Αύρα Βαρδαξή).   

Εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ορίσθηκαν οι: Μαρία Αλεξανδρή (Προκόπης Τζιμής), Λάμπρος Βενετής (Παναγιώτης Αυγουστίδης) (ΛΑΣ).

Σε παρένθεση τα ονόματα των αναπληρωματικών μελών. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίσθηκε ο κ. Λευτέρης Κοτσώνης και Αντιπρόεδρος ο κ. Δημήτρης Τσακίρης.

Σύνδεσμος Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής εκλέχθηκαν οι: Παναγιώτης Προβέντζας, Βασίλης Τσαγκάρης.

Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Δήμου Μυτιλήνης

Στο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Δήμου Μυτιλήνης εκλέχθηκαν ο Γιώργος Αλεξίου από την συμπολίτευση και ο Μιχάλης Φραντζέσκος από την αντιπολίτευση.

Ορισμός Εκπροσώπων στο Δ.Σ. της ΠΝΟΗ

Εκπρόσωποι του Δήμου Μυτιλήνης στην γενική συνέλευση της ΑΜΚΕ «Πνοή» ορίσθηκαν η κ. Ασπασία Φραντζή και η κ. Ελένη Καϊμακάμη.

Φιλανθρωπικά Καταστήματα Μυτιλήνης

Εκπρόσωπος του Δήμου Μυτιλήνης στο Δ.Σ. των Φιλανθρωπικών Καταστημάτων Μυτιλήνης θα είναι ο Δήμαρχος Παναγιώτης Χριστόφας με αναπληρωτή τον Σωτήρη Μαρινάτο.

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η επικεφαλής της ΛΑΣ Νίκη Τσιριγώτη ζήτησε ένας εκ των εκπροσώπων της αντιπολίτευσης στο Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να αναδειχθεί από την παράταξη της, με παραχώρηση από την παράταξη του κ. Κουφέλου. Η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης μετά από εσωτερική διαβούλευση αντιπρότεινε την παραχώρηση μιας θέσης στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Πρόταση που έγινε δεκτή από την πλευρά της κ. Τσιριγώτη.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»