× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πλήθος κόσμου από βορρά και νότο αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά

Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλοί άνθρωποι από όλη τη χώρα, συγκεντρώνονται από το πρωί για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Βασίλη Καρρά.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/12/2023

Πλήθος κόσμου από βορρά και νότο αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά
Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης  στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο τραγουδιστή Βασίλη Καρρά που άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων (24.12.2023). Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες από όλα τα σημεία της χώρας δίνουν το παρών στο λαικό προσκύνημα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον μεγάλο Βασίλη Καρρά.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, και η κόρη του, Ειρήνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα τον αποχαιρετά με συγκίνηση

Συνοδεία μοτοσικλετών της Αστυνομίας, το φέρετρο με τη σορό του Βασίλη Καρρά έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό, όπου οι παρευρισκόμενοι φώναξαν “άξιος” και “είσαι παντού”.
Θαυμαστές του Καρρά από κάθε γωνιά του κόσμου ήρθαν σήμερα στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας για να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Ο κ. Αντρέας ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία έχοντας συντροφιά τον Βασίλη Καρρά. Δεν θα μπορούσε να μη ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να πει ένα αντίο στον αγαπημένο του λαϊκό τραγουδιστή όπως δήλωσε στο thestival.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αύριο η κηδεία του στο Κοκκινοχώρο Καβάλας

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία του θα τελεστή αύριο Τετάρτη στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Η τελευταία επιθυμία του

Ο Βασίλης Καρράς είχε εκφράσει την επιθυμία να κηδευτεί και να ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, που επισκέπτονταν όσο πιο συχνά μπορούσε. Εκεί είχε ένα μεγάλο κτήμα, γνωστό ως Φάρμα Καρρά, όπου καλλιεργούσε ελιές και παρήγαγε λάδι, αλλά και σταφύλια και λαχανικά. Ανέβαινε στο Παγγαίο και μάζευε κράνα, ενώ η ζωή στο χωριό τον αποσυμπίεζε και του έδινε ζωή. Βοήθησε μάλιστα και σε πολλά έργα και οι κάτοικοι του είχαν μεγάλη αδυναμία, γιατί εκεί γινόταν ένα μαζί τους.

«Παίζουμε μόνο Βασίλη Καρρά»

Τριήμερο αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, με τα δικά του τραγούδια του μόνο να ακούγονται στα καταστήματά τους έως την Τετάρτη, προτείνει η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Θεσσαλονίκης στα μέλη της, σε ένδειξη πένθους για την απώλεια δημοφιλούς λαϊκού τραγουδιστή.

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον ‘Αρχοντα, η εστίαση Θεσσαλονίκης αποφάσισε και ενημερώνει τα μέλη της, σε όσα καταστήματα είναι εφικτό Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη να παίζουμε ΜΟΝΟ Βασίλη Καρρά» αναφέρει η Ένωση στη σχετική λιτή ανακοίνωσή της και καταλήγει: «Καλό ταξίδι ‘Αρχοντα».

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Αντέχουν οι Ισπανικές εξαγωγές ελαιολάδου

Μέτρια αναμένεται η παραγωγή ελαιολάδου της Ισπανίας την ελαιοκομική περίοδο 2024 - 2025
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Προσχηματική προσαγωγή και αστυνομικοί τσαμπουκάδες στην Χίο

Καταγγελία του Κοινωνικού Χώρου Αντίβαρο για τα όσα έγιναν στην Χίο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Γυναικεία υπόθεση οι δουλειές του σπιτιού

Το βάρος των οικιακών εργασιών εξακολουθεί να πέφτει κατά κύριο λόγο στις γυναίκες στα κράτη-μέλη της Ευρώπης
ΕΛΛΑΔΑ

Ανεύθυνη οδήγηση αλλά φταίνε οι άλλοι...

Τι δείχνει ετήσια έρευνα του ιδρύματος VINCI Autoroutes, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Ipsos σε δείγμα 12.413 ατόμων σε 11 ευρωπαϊκές χώρες
ΚΟΣΜΟΣ

Τριετία λιτότητας στην Τουρκία

Περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και πάγωμα του κατώτατου μισθού ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας
ΕΛΛΑΔΑ

Η αλλαγή για ετεροδημότες σε σχέση με τις εθνικές εκλογές

Πού ψηφίζουν οι ετεροδημότες στις ευρωεκλογές 2024
ΕΛΛΑΔΑ

Αρχισε η αποστολή των φακέλων στους εκλογείς της επιστολικής ψήφου

Τι περιλαμβάνει ο φάκελος που λαμβάνουν οι 202.556 ψηφοφόροι για την επιστολική ψήφο στις ευρωεκλογές
ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενους από τρίτες χώρες αναζητά η ελληνική βιομηχανία

Η έλλειψη προσωπικού μετά τον τουρισμό επεκτείνεται και στην ελληνική βιομηχανία
ΘΕΑΤΡΟ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Σε ηλικία 91 ετών
ΜΟΥΣΙΚΗ

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι, 11η στη Eurovision

To Νέμο από την Ελβετία έσπασε τα κοντέρ του διαγωνισμού καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 591 βαθμούς
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βγήκε το Νήσος Ρόδος μπήκε το Πρέβελης

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ