× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Αυτοί είναι οι επτά της τοπικής διοίκησης του ΟΕΕ

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέων οργάνων στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/12/2023

Αυτοί είναι οι επτά της τοπικής διοίκησης του ΟΕΕ

Τέσσερα από τα επτά μέλη της διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Αιγαίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας εκλέγει ο συνδυασμός Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο – Ανεξάρτητος Συνδυασμός Οικονομολόγων του Παναγιώτη Μπαρούτη.  Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μπαρούτη (199 σταυροί), Γεώργιος Κατουσέλλης (174 σταυροί), Ιωάννα Νικολού (112 σταυροί), Παντελέων Βερρής (110 σταυροί).  Ο συνδυασμός Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι ΔΗ.ΚΙ.Ο –Σ εξέλεξε δύο μέλη στην τοπική διοίκηση, πρόκειται για τους Παντελή Μπουγδάνο (84 ψήφοι) και Ευστράτιο Δούκα (70 ψήφοι). Το ψηφοδέλτιο Οικονομολόγοι Χίου – Σάμου θα εκπροσωπεί  η Σταματία (Τίνα) Νύκτα (79 σταυροί).
Ο Συνδυασμός Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο - Ανεξάρτητος Συνδυασμός Οικονομολόγων έλαβε 256 ψήφους και ποσοστό 48,58%, η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι έλαβε 128 ψήφους και ποσοστό 24,29%, οι Οικονομολόγοι Χίου – Σάμου έλαβαν 105 ψήφους και ποσοστό 19,9%, οι Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Βορείου Αιγαίου έλαβαν 23 ψήφους και ποσοστό 4,36% τέλος η Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων έλαβε 15 ψήφους και ποσοστό 2,85%

Τα πανελλαδικά αποτελέσματα
Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων & Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ) ψήφους 11.794 ποσοστό 45,500%. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 46, από το 2ο (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 9 και από το 3ο(Υπόλοιπης Επικράτειας) 36, σύνολο εδρών 91.
Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων (Π.Δ.Σ.Ο.) ψήφους 7.279 ποσοστό 28,081%. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 28, από το 2ο (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 6 και από το 3ο (Υπόλοιπης Επικράτειας) 23, σύνολο εδρών 57.
• Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) ψήφους 2.816 ποσοστό 10,864%.Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 11, από το 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 2 και από το 3ο (Υπόλοιπης Επικράτειας) 9, σύνολο εδρών 22.
Παράταξη Οικονομολόγων Φοροτεχνικών Εργαζομένων Επαγγελματιών - Συνεργαζόμενες Δυνάμεις (Π.Ο.Φ.Ε.-Ε.) ψήφους 1.606 ποσοστό 6,196%. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 6, από το 2ο (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 1 και από το 3ο (Υπόλοιπης Επικράτειας) 5, σύνολο εδρών 12.
• Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων (ΑΚΙΟΕ) ψήφους 1.164 ποσοστό 4,491%. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 4, από το 2ο (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 1 και από το 3ο (Υπόλοιπης  Επικράτειας) 4, σύνολο εδρών 9.
• Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων (Δ.Π.Κ.- Ο) ψήφους 1.114 ποσοστό 4,298 %. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 4, από το 2ο (ΠΕ. Θεσσαλονίκης) 1 και από το 3ο (Υπόλοιπης Επικράτειας) 3, σύνολο εδρών 8.
• Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων και Συνεργάτες ψήφους 148 ποσοστό 0,571%. Εκλέγονται από το 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Περ. Αττικής) 1, από το 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα (ΠΕ Θεσσαλονίκης) 0 και από το 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Υπόλοιπης Επικράτειας) 0, σύνολο εδρών 1.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν πάει άλλο με αυτή την Ευρώπη»

Η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Αφροδίτη Κτενά μιλά στο «Ν» για τις ευρωεκλογές, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο

Ευχάριστη πρωινή έκπληξη είχε μια ομάδα Τούρκων τουριστών την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Πλατεία Σαπφούς της Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Επίσκεψη Μουτζούρη στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών

Ενημερώθηκε για εκπαιδευτικά θέματα του νομού ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Καθυστέρησαν πάρκο της Επάνω Σκάλας και πάρκο αναψυχής»

Υπέγραψε ο Μουτζούρης την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κλειστή η Ζωοδόχου Πηγής τη Δευτέρα

Λόγω επισκευής βλάβης από τη ΔΕΥΑΛ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στο 13ο μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας ο Περιφερειάρχης

Παρακολούθησε την παρουσίαση ψηφιακών εργασιών που πραγματοποίησαν μαθητές και μαθήτριες από σχολεία της Λέσβου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ερμού, σχολεία και σημαίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης

Μεγάλη δράση εν όψει των ευρωεκλογών στα καταστήματα της Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έλληνες και Τούρκοι, με προορισμό τον Μανταμάδο στη χάρη του Αρχαγγέλου

Χιλιάδες επισκέπτες καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας ακτοπλοϊκά στη Λέσβο για το πανυγήρι του Ταξιάρχη. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τους Τούρκους επισκέπτες οι οποίοι μεταβαίνουν στο προσκύνημα για να δουν τα δρώμενα
ΧΩΡΙΑ

Συμβουλές‑οδηγίες της Τροχαίας για τους προσκυνητές του Ταξιάρχη Μανταμάδου

Για την ασφαλή κίνηση των οδηγών οχημάτων και των πεζών
ΧΩΡΙΑ

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο προσκύνημα των Αρχαγγέλων στον Μανταμάδο»

Ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Προσκυνήματος πατήρ Ευστράτιος Δήσσος μίλησε για το ιστορικό της μεγάλης γιορτής και τους χιλιάδες προσκυνητές από όλη την χώρα που ήδη καταφθάνουν με κάθε μέσο