× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Βαλασέλλη

Δεκάδες φίλοι και συνεργάτες του έδωσαν το παρών, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι ο δραστήριος, πρωτοπόρος άνθρωπος της Λέσβου δεν είναι πια εδώ

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2023

Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Βαλασέλλη

Στο Κοιμητήριο της Αγίας Κυριακής στη Μυτιλήνη, την Τετάρτη το απόγευμα, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θλίψης είπαν το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο παιδί των Μέσων Ενημέρωσης της Μυτιλήνης, στον Χρήστο Βαλασέλλη, δεκάδες παλιοί και νέοι συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος του ναού της Αγίας Τριάδας εντός και εκτός αποδείχτηκε πολύ μικρός για όσους συγκεντρώθηκαν να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου της Λέσβου, αλλά και του ραδιοφώνου όπως διεθνώς έχει αναγνωριστεί.

Στην κηδεία, μεταξύ άλλων παρέστησαν συνεργάτες του που τον θαύμασαν και μεγάλωσαν τεχνολογικά μαζί του. Ο Νίκος Γιασσακης, ο Νίκος Μυλωνάς, o Δημήτρης Μαμουνής, ο Κώστας Τζίλας, ιδρυτής του e-radio, ο Χριστόφορος Σωμαρακης, συνιδρυτής του Φαγι, άνθρωποι των καινοτόμων εφαρμογών που τις εισήγαγαν χάρη στα μαγικά χέρια του Χρήστου Βαλασελλη στον προγραμματισμό.

Και η λίστα μακραίνει με τους παντα φανατικούς μέντορες του Χρήστου που τον είδαν να ξεπερνά τον εαυτό του: ο Θόδωρος Χατζημήτρος, ο Μανώλης Γιαννακελος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, και οι επιστήθιες φίλες του Στελλα Λιακατέλλη, Μαρία Βογιατζή, Κωνσταντίνα, Στελλινα κ.ά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παρών έδωσαν ακόμη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Λέσβου και Δημοτικός Σύμβουλος από τη νέα περίοδο Γιώργος Αλεξίου, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας Προκόπης Τζιμής, ο διοικητής του Θεομήτωρ Δημήτρης Παραδέλλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Παντελής Πατερέλλης κ.α.

 Ενδεικτικό στοιχείο για το πόσο αγαπητός ήταν ο Χρήστος Βαλασέλλης, είναι το γεγονός ότι στην ακολουθία παρέστησαν πολλοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του οι οποίοι ζούσαν εκτός Λέσβου και όταν έμαθαν τη θλιβερή είδηση έσπευσαν να έρθουν στο νησί με το πρώτο αεροπλάνο για να τον αποχαιρετήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συντετριμμένοι σε όλη τη διάρκεια της κηδείας  ήταν οι συνεργάτες του από τον Aeolos TV, στον οποίο είχε τη θέση του διευθυντή. Όπως έλεγαν δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο ζωντανός άνθρωπος με τόση ενέργεια και διάθεση για ζωή έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά τους.

Τον επικήδειο του Χρήστου διάβασε η στενή συνεργάτιδά του και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Aeolos tv  Μαρία Λημναίου η οποία μεταξύ άλλων σημείωσε ότι δεν θα μπορούσαν  ποτέ να φανταστούν οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του και έζησαν την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα μιλούσαν  για κείνον σε χρόνο αόριστο και παρατατικό. «Όμως θέλουμε, ανέφερε, αν και συντετριμμένοι σήμερα, να τον τιμήσουμε. Είμαστε η οικογένειά του. Ο Χρήστος Βαλασέλλης ήταν μια ιδιοφυΐα, και ας διαφωνούσε όποτε του το λέγαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που ανέπτυξε το πάθος του από πολύ μικρός, με αστείρευτες δυνατότητες από τα πρώτα του βήματα. Ελπίζουμε εκεί που πας, να βρεις όλους τους μεγάλους innovators, και να συζητάς αυτά που πάντα αγαπούσες».

Το «Ν» εκφράζει για άλλη μια φορά δημόσια την ευγνωμοσύνη του στον Χρήστο Βαλασελλη, γιατί πίστεψε σ’ αυτό και εκφράζει τα θερμα συλλυπητήρια στους ανθρώπους του και στους συναδέλφους του Aeolos Tv.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής