× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Χωρίς τέλος τα συλλυπητήρια για τον Χρήστο Βαλασέλλη

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης, στους δημοσιογραφικούς και επιχειρηματικούς κύκλους για τον ξαφνικό θάνατο του διευθυντή του AEOLOS TV

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2023

Χωρίς τέλος τα συλλυπητήρια για τον Χρήστο Βαλασέλλη

Σαν βόμβα έπεσε στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Βαλασέλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το πρωί της Τρίτης που έγινε ευρέως γνωστό το τραγικό συμβάν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και φορείς των Μέσων Ενημέρωσης και της Επιχειρηματικότητας δημοσιοποιούν ανακοινώσεις και συλλυπητήρια μηνύματα για τον Διευθυντή του Aeolos TV.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 3:30 το μεσημέρι θα τελεστεί η κηδεία του Διευθυντή του Aeolos TV Χρήστου Βαλασέλλη στον Ναό Αγίας Τριάδος Μυτιλήνης.

Αντί στεφάνων, θα δοθούν χρήματα στο Σωματείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βοήθεια για το Παιδί «Help» στον λογαριασμό GR 3001104150000041529613691 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ). Επίσης, έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί που θα συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» – Παράρτημα Λέσβου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το σχετικό αφιέρωμα του «Ν» με συνεντεύξεις του Χρήστου Βαλασέλλη εδώ.

Πιο αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λέσβου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο πρόωρος και αναπάντεχος χαμός του Χρήστου Βαλασέλλη, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό, καθώς ήταν ένας ευρηματικός άνθρωπος, πρωτοπόρος, που συνέδεσε το όνομά του με το τοπικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα η φήμη του ξεπέρασε τα όρια του νησιού και της χώρας, με  το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα αναπαραγωγής τραγουδιών και διαφημίσεων το γνωστό Jazler που υιοθετήθηκε από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας μας και του εξωτερικού. 

Το Επιμελητήριο Λέσβου είχε βραβεύσει τον Χρήστο Βαλασέλλη ως πρωτοπόρο και καινοτόμο επιχειρηματία. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου και το Προσωπικό, εκφράζουν τα βαθιά́ και ειλικρινή́ συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για τον αδόκητο χαμό́ του αγαπητού́ Χρήστου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, εκφράζει την θλίψη του για τον απροσδόκητο χαμό του Διευθυντού του AEOLOS TV Μυτιλήνης, Χρήστου Βαλασέλλη. Η Περιφέρεια εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Ο νέος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας αναφέρει:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Χρήστου Βαλασέλλη. Ενός ανθρώπου πρωτοπόρου στον τόπο μας, που συνέδεσε το όνομα του με το τοπικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση, αλλά η δουλειά του ξέφυγε και πέρα από τα όρια του νησιού και της χώρας μας. Κυρίως, όμως, ενός ανθρώπου που αγάπησε και τον αγάπησε η τοπική κοινωνία.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του και βέβαια στην οικογένεια του Aeolos TV».

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος έγραψε σχετικά: 

«Η κοινωνία μας θρηνεί από χτες το βράδυ για τον αδόκητο χαμό του Διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού Aeolos TV και ιδρυτή του Jazler Χρήστου Βαλασέλλη.
Εκφράζω δημοσίως τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του, στους συνεργάτες του και σε όλους τους συναδέλφους του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για έναν άνθρωπο καινοτόμο και πρωτοπόρο που με τη δουλειά του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, μας έκανε τους Λέσβιους περήφανους σε όλο τον κόσμο.
Η ιερή του τρέλα και το μοναδικό πάθος για τη δουλειά του, ήταν στοιχεία που τα διέκρινα αμέσως από τις επαφές που είχα μαζί του. Και αυτά τα στοιχεία του θα είναι πάντα ζωντανά ως τα κορυφαία παραδείγματα για το τι μπορούμε να πετύχουμε αν το πιστέψουμε και επιμείνουμε, ακόμα και από ένα μικροσκοπικό στο χάρτη νησί σαν και αυτό της Λέσβου».

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης Μυτιλήνης «Ασπίδα» αναφέρει: 

«Ανείπωτη η θλίψη όλων μας για την απώλεια ενός χαρισματικού και εξαιρετικού φίλου και συμπολίτη μας.

Ο Χρήστος Βαλασελλης άφησε το δικό του μοναδικό αποτύπωμα στην εστίαση και ψυχαγωγία του νησιού και όχι μόνο.

Πρωτοπόρος, οραματιστής, υπόδειγμα για την εργατικότητα του και το πως μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Πάντα προσιτός με χαμόγελο και όρεξη να μοιραστεί την γνώση και την εμπειρία του, συνέβαλλε σε τεράστιο βαθμό στο τόπο μας.

Ο τόπος σου χρωστάει πολλά.

Περήφανοι που σε γνωρίσαμε. Ευγνώμονες για τις αναμνήσεις, τις γνώσεις και τις χαρές που μοιραστήκαμε.

Έφυγες πολύ νωρίς και είχες πολλά ακόμα να προσφέρεις.

Θα είσαι πάντα ένα κομμάτι μας. Σε ευχαριστούμε για όλα».

Ο πρώην βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Μπουρνούς αναφέρει:

«Μεγαλώσαμε στα 90s με το αυτί μας κολλημένο στη συχνότητα του AMFM και με τη φωνή του Χρήστος Βαλασέλλης να μας κάνει παρέα στα γυμνασιακά και τα λυκειακά μας χρόνια.

Να μας μαθαίνει ραδιοφωνικά τις νέες μουσικές τάσεις και να ξεχνιόμαστε από το διάβασμα με τηλεφωνικές αφιερώσεις σε κολλητούς και σε...πλατωνικούς έρωτες και με ατέλειωτες ώρες ακρόασης. Εν πολλοίς η "φουρνιά μας" αγάπησε το ραδιόφωνο και λόγω του Χρήστου.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και δημιουργικούς ανθρώπους στον τομέα του πανελλαδικά, που έκανε γνωστή τη Λέσβο ιδρύοντας τον πρώτο τοπικό μουσικό τηλεοπτικό σταθμό (Rage) και σχεδιάζοντας το πρωτοπόρο διεθνώς software του Jazler και έφτασε ως το ρόλο του Διευθυντή στον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό του Νομού Λέσβου, το Aeolos TV.

Μεγαλώσαμε "μαζί" χωρίς να κάνουμε ποτέ παρέα. Εκτιμούσα και παρακολουθούσα τη δουλειά του μέχρι σήμερα. Μέχρι πριν λίγα λεπτά, που διάβασα σοκαρισμένος την είδηση για το χαμό του, μόλις στα 49 του χρόνια.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και στους ανθρώπους του καναλιού, που σήμερα έμειναν "ορφανοί".

Θα λείψει από τη Λέσβο και όχι μόνο».

Η επιχείρηση διαδικτυακών παραγγελιών φαγητού fagi.gr σε ανάρτησή της αναφέρει: 

«Στο Φαγί θρηνούμε την ξαφνική απώλεια του Διευθυντή του AeolosTV, Χρήστου Βαλασέλλη. Του φίλου, του συνεργάτη, του ανθρώπου-σημείο αναφοράς για την καινοτομία και την εξέλιξη στη Λέσβο, την Ελλάδα και τον κόσμο.
Ο Χρήστος υπήρξε πολύτιμος ειδικός συνεργάτης σε θέματα ανάπτυξης του Φαγί και φίλος.
Ένας χαρισματικός άνθρωπος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ που, από την αγαπημένη του Λέσβο, κατάφερε να ταξιδέψει με το Jazler του στα πέρατα της γης.
Τον θαυμάζαμε για όσα σπουδαία είχε καταφέρει αλλά πολύ περισσότερο γιατί στο πρόσωπό του συνοψίζονταν η όρεξη για ζωή, η αγάπη στους ανθρώπους, η αξία του να ονειρεύεσαι, η επίμονη προσπάθεια και η ικανοποίηση του να πετυχαίνεις τους στόχους σου.
Ο Χρήστος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο παρόν και το μέλλον της Λέσβου με τη μνήμη του ωστόσο να παραμένει για πάντα πηγή έμπνευσης για όλες και όλους μας.
Καλό ταξίδι. Σ’ευχαριστούμε».

H επί ετών συνεργάτιδά του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, Αφροδίτη Σταυράκη, έγραψε σχετικά: «Πισω από τα μικρόφωνα του Ράδιο Αίολος, του Astra Radio, του KissFm....Αλλά και τις κάμερες του Rage TV....Τεράστια εμπειρία για μένα, η πιο όμορφη και δημιουργική έως τώρα δεκαετία της ζωής μου....Κάθε μερα μαζί στα στούντιο, χώρος ψυχοθεραπείας και δημιουργικότητας...Κομμάτι και εγώ αυτής της όμορφης ραδιοτηλεοπτικής παρέας αφήνοντας ένα λιθαράκι στο ψηφιδωτό που εσύ και οι συνεργάτες σου είχατε ξεκινήσει να σκαρώνετε χρόνια πριν ...Χρήστο, πάντα ευγνώμων ήμουν , είμαι και θα είμαι για την ευκαιρία που μου δόθηκε, μεταξύ άλλων, και από σένα....
Περάσαμε όμορφες, δύσκολες στιγμές, συμφωνήσαμε, καβγαδίσαμε, τα βρήκαμε, τα χάσαμε με τρόπο υγιή και ανθρώπινο ...Ήμασταν ο εαυτός μας, αληθινοί και αυθεντικοί....Δεν τολμώ να πω καλό ταξίδι σε ένα αερικό σαν και σένα...Σε έναν άνθρωπο που χαιρόμουν να αναφέρω φουσκώνοντας περήφανη όταν αναφερόμουν στη Λέσβο για την καινοτομία που έφερε τόσο στα ραδιοτηλεοπτικά δεδομένα που ξεπερνούσαν σε ποιότητα αυτά της επαρχίας και ήταν εφάμιλλα μεγάλων δικτύων της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας όσο και για τον εξίσου καινοτόμο Jazler σου..Εμείς, οι άνθρωποι που δουλέψαμε μαζί σου, που φάγαμε ψωμί και κερδίσαμε εμπειρία χάρη σε σένα, αλλά και το κοινό που ταξίδεψε και ταξιδεύει με τα ραδιόφωνα και την τηλεόραση που εσύ και η ομάδα σου στήσατε και φροντίζατε μαζί μέχρι το τέλος σαν τέκνο μονάκριβο, χάσαμε ένα κομμάτι από τη ζωή μας....Αυτή η δεκαετία που φυλάω μέσα μου σαν θησαυρό και μου φέρνει δάκρυα χαράς, γέλια και άπειρες αναμνήσεις έχει μέσα της και εσένα...Αφήνεις κενό δυσαναπλήρωτο, και ναι, στην δική σου, περίπτωση δυστυχώς δεν ισχύει το "ουδείς αναντικατάστατος"....Πολυ φως και χαρά μικρού παιδιού στο άπειρο που βρίσκεσαι πλέον, ανάλαφρος, ξεκούραστος και γεμάτος....Ένας άγγελος...
Θα λείπεις πάντα.....Καλή αντάμωση αγαπημένε όλων μας....»

Ο στενός συνεργάτης του Χρήστου Βαλασέλλη,  Νίκος Γιασσάκης, σε ανάρτησή του αναφέρει: 
«Αδερφέ μου… πριν μερικές ημέρες μου ζήτησες να σου λύσω μια τεχνική απορία λέγοντας «ήρθε ο καιρός να μάθω κι εγώ κάτι από σένα». Όλοι μάθαμε από σένα. Από τις τεχνικές σου γνώσεις, τον τρόπο σκέψης, την χαρά της προσφοράς, της δημιουργίας και ασύγκριτο ήθος σου φίλε μου.
Θυμάμαι τα μεσημέρια μας που κάναμε το καλύτερο brainstorming με φρέντο καπουτσίνο. Άντε, ξύπνησες; Σε δέκα κάτω. Και πάνω στον καφέ κάναμε σχέδια και κατεβάζαμε ιδέες για σποτ, εκπομπές, τον Jazler και άλλα πολλά τα οποία τρέχαμε αμέσως μετά στο γραφείο να υλοποιήσουμε.
Θυμάμαι τα ξενύχτια μας, τις μουσικές μας, τα ταξίδια που κάναμε, τις αγωνίες και τις χαρές που μοιραστήκαμε μαζί. Τα γέλια μας. Τα αστεία μας Χρήστο, θυμάσαι;
Ο Χρήστος υπήρξε πρωτοπόρος. Θα μπορούσε να μη μας βλέπει καν, όμως επέλεξε να μείνει στον τόπο του. Δημιούργησε το καλύτερο πρόγραμμα αυτοματισμού ραδιοφώνου και τηλεόρασης στον κόσμο από το μηδέν. Ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από κανέναν. Πάντα με κίνητρο την ικανοποίηση που προσφέρει η δημιουργία. Με την ίδια άσβεστη φλόγα ενός έφηβου που σκαρώνει την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή.
Σήμερα Χρήστο πονάμε. Είχες τόσα πολλά ακόμη να κάνεις. Το νησί και αυτή η ρημάδα η χώρα σου χρωστάνε πολλά περισσότερα από όσα σου ανταπέδωσαν.
Σήμερα αποχαιρετώ τον εξυπνότερο και καλύτερο άνθρωπο που γνώρισα ποτέ. Πρότυπο ανθρώπου, συμπεριφοράς, εργατικότητας. Πολλοί δικαίως υπερηφανεύονται και μόνο που σε γνώρισαν. Για μένα υπήρξες ο αδερφός που δεν είχα».

 Ο συνεργάτης του, εικονολήπτης Βασίλης Τινέλλης αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook.

«Χρήστο Βαλασέλλη, είχα την τύχη και τιμή να συνεργαστω μαζί του από την δημιουργία του τηλεοπτικού σταθμού Aeolos TV. Άψογος επαγγελματίας με πείσμα, όρεξη και αποφασιστικότητα για αυτό που έκανε, κοντά του έμαθα πολλά αν και στο μυαλό του δεν μπορούσες να "μπεις" ποτέ, πάντα πρωτοπόρος σε αυτό που έκανε. Είχες πολλά να προσφέρεις ακόμη Χρηστάρα! Ας φτιάξεις τώρα από εκεί ψηλά τον κώδικα του κόσμου τούτου». 

H φίλη του και παλιά συνεργάτιδα στον Kiss Fm, Κωνσταντίνα Πανούση, έγραψε σχετικά: «Το φως λένε δεν σκεπάζεται από κανένα σκοτάδι. Και εσύ για μένα υπήρξες από τα πιο φωτεινά μου. Αυτές οι αγκαλιές που χανόμουν μέσα σου, τα άπειρα γέλια μας, τα ξενύχτια μας, οι ατελείωτες ώρες σειρών…και ταινιών που πάντα έλεγες «μωρή ξανθιά πάλι κοιμήθηκες;», τα «βαλασελλοαστεία σου»…και το ραδιόφωνο. Αχ αυτές τις άπειρες ώρες να βρούμε σήματα, να κάνουμε εκπομπές και να κάνω φασαρία πάντα όταν έμπαινα στο σταθμό…και να φωνάζεις «πάλιιιιι ήρθεεεες;». Εσύ είσαι ο λόγος που εγώ τράβηξα αυτόν τον δρόμο…ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ.

Στα πιο σπουδαία μου ήσουν παρών…πως θα γινόταν να λείπεις; Το πιο τρανό παράδειγμα δημιουργικότητας από το μηδέν. Η ελληνική ραδιοφωνία σήμερα πενθεί…αλλά περισσότερο πενθουμε εμείς οι φίλοι σου, οι πιο δικοί σου άνθρωποι, η οικογένειά σου. Και είμαστε τόσο ευγνώμονες που μας είχες στη ζωή σου ακριβέ μου.
Ο κόσμος πρέπει να μάθει για σένα…αφού για σενα μιλάει ο παγκόσμιος ραδιοφωνικός κόσμος. Ας μάθει για τα επιτεύγματά σου μιας και για το τι παιδί είσαι θα τους πούμε εμεις, όπως καυχιόμαστε τόσα χρόνια.
Η Μυτιλήνη για μενα είναι πατρίδα μου γιατί εκεί βρισκόσουν και εσύ. Τωρα τι; Μιλήσαμε λίγο καιρό πριν και σου είπα μετα τις γιορτές θα ρθω παλι με την Ξανθούλα για κανα 10ημερο και μου πες «δεν θα μεινεις μωρή ξανθιά στην άλλη……εδώ θα έρθεις…θα παιζει η μικρή με τον γάτο…μπουχαχαχααα» όπου άλλη ειναι η Stelina Spyriadi
Το πιο χοντρό βαλασελλοαστείο μας το φύλαγες για το τέλος…μας την έσκασες μπαγάσα. Στον ύπνο σου. Σαν πουλάκι. Να μην ενοχλήσεις.
Σ αγαπώ αδερφέ μου. Σ ΑΓΑΠΩ! Καλή αντάμωση για πολλά πάρτυ και μουσικές! »
Ανακοίνωση εξέδωσε και το τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού:
«Με μεγάλη θλίψη και βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του αγαπητού μας φίλου και Διευθυντή του Aeolos TV, Χρήστου Βαλασέλλη. Η απώλεια του Χρήστου είναι μια τραγική απώλεια όχι μόνο για την οικογένειά του αλλά και για ολόκληρη την κοινότητά μας. Ο Χρήστος Βαλασέλλης ήταν ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που αφοσιώθηκε με πάθος στο έργο του και στην προώθηση της τοπικής κοινωνίας. Η προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης και του δημοσιογραφικού έργου ήταν ανεκτίμητη και θα μας αφήσει ένα μεγάλο κενό. Ως Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Χρήστου Βαλασέλλη. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Η παρουσία του Χρήστου θα μας λείψει βαθιά, αλλά οι μνήμες του θα παραμείνουν ζωντανές και θα μας εμπνέουν πάντα.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης

«Διεκδικούμε ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας» τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη