× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία – Όλοι θα αναμετρηθούν με την ιστορία τους»

Απάντηση του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη της Ομπρέλας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/11/2023

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία – Όλοι θα αναμετρηθούν με την ιστορία τους»
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», είναι το μήνυμα προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με παρέμβασή του στον 105,5 Στο Κόκκινο και στην εκπομπή των Γιώργου Μελιγγώνη και Γιώργου Τραπεζιώτη.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ερώτηση τι λέει για εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τελείωσε και συνέχισε λέγοντας «θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας, παράλληλα, το έργο που έχει κάνει η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναφέροντας ότι θα παρουσιαστεί εν όψει των ευρωεκλογών πρόγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα και έμπρακτες πολιτικές.

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση, επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό την άρση του απορρήτου για τα στελέχη της ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα υπήρχαν πολιτικές παραιτήσεις αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της οριζόντιας και άδικης φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια, αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας «δεν θα κάνουμε πίσω. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πήρε τηλέφωνο στο Κόκκινο και ζήτησε να βγει στον αέρα για να πει μια καλημέρα στους δεκάδες χιλιάδες ακροατές, δήλωσε περήφανος για τη δημοσιογραφική δουλειά που γίνεται στον 105,5 Στο Κόκκινο και την «Αυγή», δηλώνοντας πως θα στηρίξει με όλη του την καρδιά το δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό.

[ΠΗΓΗ]

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ

«Εθνική επιτυχία» οι νέες αξιολογήσεις της ελληνικής οικονομίας λέει ο Μητσοτάκης

Θετικό outlook από τη Moody’s και αναβάθμιση σε BBB+ από τη Scope
«Εθνική επιτυχία» οι νέες αξιολογήσεις της ελληνικής οικονομίας λέει ο Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο πλαίσιο για την αλιεία

Οικονομική ενίσχυση 25.000 ευρώ για την απόσυρση της βιντζότρατα
Νέο πλαίσιο για την αλιεία
ΕΛΛΑΔΑ

15 χρόνια μετά, τα ελληνικά εισοδήματα παραμένουν κάτω από το 2010

Στοιχεία Eurostat για το 2025 δείχνουν πραγματικό διαθέσιμο εισόδημα μειωμένο κατά 22,3% και μεγάλη απόσταση από την Ευρώπη στην αγοραστική δύναμη
15 χρόνια μετά, τα ελληνικά εισοδήματα παραμένουν κάτω από το 2010
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη ανοίγει τα οικονομικά της στους πολίτες

Σε λειτουργία η πλατφόρμα δωρεών με δημόσια ενημέρωση για το συνολικό ποσό – «Λίγα από πολλούς» το μήνυμα του κόμματος
Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη ανοίγει τα οικονομικά της στους πολίτες
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το Αρχοντικό Γεωργιάδη ξαναζωντανεύει ως «Σπίτι του Πολιτισμού»

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, έργο περίπου 2 εκατ. ευρώ με αίθουσες εκθέσεων και εκδηλώσεων, βιβλιοθήκη και χώρους φιλοξενίας
Το Αρχοντικό Γεωργιάδη ξαναζωντανεύει ως «Σπίτι του Πολιτισμού»
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Έφυγε από τη ζωή στα 102 της χρόνια, λίγες ημέρες πριν από τα 103α γενέθλιά της
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου
ΕΛΛΑΔΑ

Η «άλλη» επικαιρότητα χωρίς φίλτρα

Θράσος Αβραάμ και Ανθή Παζιάνου σχολίασαν στον «αέρα» του ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 FM τις μετρήσεις μετά τη ΔΕΘ, τη συζήτηση για το επίδομα ανεργίας, την υπόθεση Μαζωνάκη και την αποφυλάκιση Κασιδιάρη λίγες ημέρες πριν από την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα
Η «άλλη» επικαιρότητα χωρίς φίλτρα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το οχηματαγωγό «Τάλως» επιστρέφει στο Βόρειο Αιγαίο

Οι προγραμματισμένες προσεγγίσεις του πλοίου στις 23 Σεπτεμβρίου και το τριήμερο 7–9 Οκτωβρίου
Το οχηματαγωγό «Τάλως» επιστρέφει στο Βόρειο Αιγαίο
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο και αστυνομικό μετά από συμπλοκή στο ΑΤ Αρκαλοχωρίου

Μια παράνομη στάθμευση οδήγησε σε ένταση, αλληλομηνύσεις και τραυματισμούς
Χειροπέδες σε κτηνοτρόφο και αστυνομικό μετά από συμπλοκή στο ΑΤ Αρκαλοχωρίου
ΕΛΛΑΔΑ

Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Ρόζα Βρεττού με σκληρή κριτική στην ηγεσία Ανδρουλάκη

Μετά από περίπου 35 χρόνια στον χώρο η αναπληρώτρια του Τομεά Υγείας του κόμματος δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε «κόμμα – δημιούργημα μηχανισμών»
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Ρόζα Βρεττού με σκληρή κριτική στην ηγεσία Ανδρουλάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα ενισχυθεί και δεν θα κοπεί το επίδομα ανεργίας δήλωσε ο Πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ
Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Παράταση στην υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας

Η εφαρμογή του μέτρου μεταφέρθηκε στην 1η Ιουλίου 2027
Παράταση στην υποχρεωτική πληρωμή ενοικίων μέσω τράπεζας