× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία – Όλοι θα αναμετρηθούν με την ιστορία τους»

Απάντηση του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη της Ομπρέλας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/11/2023

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία – Όλοι θα αναμετρηθούν με την ιστορία τους»
' χρόνος ανάγνωσης

«Κοινός στόχος να πάμε μπροστά την κοινωνία, την πατρίδα μας. Δεν θα κάνουμε πίσω. Ο καθένας θα αναμετρηθεί με την ιστορία του», είναι το μήνυμα προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα πριν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με παρέμβασή του στον 105,5 Στο Κόκκινο και στην εκπομπή των Γιώργου Μελιγγώνη και Γιώργου Τραπεζιώτη.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επεσήμανε ότι ο αριστερός προοδευτικός κόσμος έχει πολλά χιλιόμετρα να τρέξει, υπογραμμίζοντας ότι «χάσαμε 600.000 πολίτες στην κάλπη και αυτόν τον κόσμο πρέπει να τον κερδίσουμε». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με κοινωνικό πρόσημο και «είναι στάση ζωής να παλεύουμε για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα των οποίων εξαϋλώνονται και στη συνέχεια έρχονται και οι υπουργοί και λαϊκίζουν», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ερώτηση τι λέει για εκείνους που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τελείωσε και συνέχισε λέγοντας «θα προχωρήσουμε. Να μην μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις με πολιτικές με την ανάδειξη του έργου της ομάδας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας, παράλληλα, το έργο που έχει κάνει η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αναφέροντας ότι θα παρουσιαστεί εν όψει των ευρωεκλογών πρόγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα και έμπρακτες πολιτικές.

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών αλλά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Μπορεί οι κυβερνώντες να μας ειρωνεύονται αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν θα αφήσει να καταρρακώνεται το κράτος δικαίου και η εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση, επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέροντας ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό την άρση του απορρήτου για τα στελέχη της ΕΥΠ, υπογραμμίζοντας ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα υπήρχαν πολιτικές παραιτήσεις αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η κουλτούρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της οριζόντιας και άδικης φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί «Δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ στη ζωή τους. Παίρνουν οριζόντια, αυθαίρετα μέτρα. Δεν υπάρχει καμιά λογική και δεν θέλουν να ακούσουν. Πάνε να πάρουν από τους πολλούς δυσβάσταχτα ποσά ενώ αλλού υπάρχει μεγάλη σπατάλη».

Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας «δεν θα κάνουμε πίσω. Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να σηκώσει ανάστημα και να ξανακερδίσουμε τους πολίτες που απογοητεύτηκαν από εμάς».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος πήρε τηλέφωνο στο Κόκκινο και ζήτησε να βγει στον αέρα για να πει μια καλημέρα στους δεκάδες χιλιάδες ακροατές, δήλωσε περήφανος για τη δημοσιογραφική δουλειά που γίνεται στον 105,5 Στο Κόκκινο και την «Αυγή», δηλώνοντας πως θα στηρίξει με όλη του την καρδιά το δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό.

[ΠΗΓΗ]
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μια προσευχή χρόνων βρήκε απάντηση στην Τένεδο

Θυρανοίξια στον ανακαινισμένο Ιερό Ναό Παναγίας Τενέδου με την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Μια ιστορική στιγμή για την Ορθοδοξία καθώς ο ναός-σύμβολο επιστρέφει στη ζωή, κουβαλώντας τη μνήμη και την πίστη ενός λαού
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλες ζημιές στην αγροτική παραγωγή της Ισπανίας από χαλαζοπτώσεις

Αυξημένες αποζημιώσεις κατά 7% για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της χώρας.
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πύρινο κλοιό πολλές περιοχές της χώρας

Οκτώ μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη, διεθνής συνδρομή ζητά η Ελλάδα
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Λέσβος και Σάμος μέτρησαν μείωση των αφίξεων

Μυτιλήνη, Σάμος, Σαντορίνη και Κάρπαθος είδαν στο τέλος του Ιουνίου μείωση των διεθνών αφίξεων στα αεροδρόμια τους
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Σε ανοδική τροχιά οι τιμές του ελαιολάδου στην Τουρκία

Νέα δεδομένα δημιουργούν στην αγορά οι άδειες δεξαμενές της Ιταλίας
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο λιμάνι
ΕΛΛΑΔΑ

Μικρό το ενδιαφέρον για εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων του Δημοσίου

Το τίμημα της εξαγοράς υπολογίζεται βάσει των αντικειμενικών αξιών, με δυνατότητα εξόφλησης είτε εφάπαξ με έκπτωση 10%, είτε σε έως 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις, με ελάχιστη δόση τα 100 ευρώ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πανιά γεμάτα Αιγαίο στην Aegean Regatta 2025

Η καρδιά της ελληνικής ιστιοπλοΐας χτυπά από τη Μύρινα μέχρι τη Μυτιλήνη με 5 αγώνες και ξεχωριστές εκδηλώσεις
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ασφυκτική η κατάσταση στο νοσοκομείο Λήμνου

Μόνο 25 από τις 40 θέσεις γιατρών είναι καλυμμένες -Δριμεία παρέμβαση της βουλεύτριας Λέσβου του ΚΚΕ Μαρίας Κομνηνάκα στη Βουλή – Ζήτησε άμεση στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και ουσιαστικά κίνητρα για τους γιατρούς
ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» στο ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο και από τη Ρόδο

Στα βήματα της Σύρου, κάλεσμα σε διαμαρτυρία ενάντια στη γενοκτονική πολιτική της κυβέρνησης Νετανιάχου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Aκόμη ένας δύσκολος Αύγουστος για τις μεταφορές του Βορείου Αιγαίου

Μόλις δύο δρομολόγιο πλοίου Ro – Ro θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του μήνα προς Χίο και Λέσβο
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ ως 1η Αυγούστου

Θα καταβληθούν 2,4 δις ευρώ σε 4,36 εκατ. δικαιούχους