× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητα ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυναμική» παραχώρησε συνεντεύξεις σε σειρά τοπικών και πανελλαδικών μέσων ενημέρωσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/10/2023

Συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητα ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής παραμονές των εκλογών του Β’ Γύρου, συνεχίζει τις δράσεις του στα νησιά. Η χθεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε πανελλαδικά και τοπικά μέσα, καθώς και σε συναντήσεις εργασίας με φορείς και πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Πολύ νωρίς το πρωί, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυναμική» είπε τη δική του καλημέρα μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του «MEGA» και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», και τους δημοσιογράφους, κα. Ανθή Βούλγαρη και κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε: «Εάν οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου ήταν ικανοποιημένοι από το έργο της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής, είμαι σίγουρος ότι θα την εξέλεγαν ξανά από την πρώτη Κυριακή.

Στην περίπτωση του Βορείου Αιγαίου αυτό δεν συνέβη και οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα για αλλαγή, για νέα δυναμική στα νησιά μας, για καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Στη συνέχεια, ώρα ραδιοφώνου και επίσκεψη στην ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Λαχουρή, και να απαντήσει σε μια σειρά από καίριες ερωτήσεις. Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, τόνισε: «Οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου θέλουν την αλλαγή. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ καλύτερη, αισιόδοξη και πιο φωτεινή, φέρνοντας το Βόρειο Αιγαίο σε τροχιά ανάπτυξης, καθιστώντας το ελκυστικό προορισμό, θέτοντάς το στην πρώτη γραμμή».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επικοινώνησε με τους κατοίκους της Λήμνου μέσω του “LimnosLive.gr” και τη δημοσιογράφο, κα. Νατάσα Ταραράκη και σχολίασε την αφίσα που διακινείται από τον συνδυασμό «ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ». Συγκεκριμένα, είπε: «Η χθεσινή μαύρη αφίσα επαναφέρει την τοξικότητα και την εσωστρέφεια. Είναι πράγματι πολύ οδυνηρό και φοβιστικό, όταν κάποιος αντικρίζει αυτήν την αφίσα. Εμείς ενάντια στην εσωστρέφεια, μιλάμε για όραμα σχέδιο και φως. Την Κυριακή, ας φέρουμε μαζί το πολύ φωτεινό μέλλον που έρχεται για τα νησιά μας».

 

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Σάμου, «Ράδιο Αρμονία», «Σάμος Ράδιο Καφέ» και «2000FM», και τους δημοσιογράφους Σταματία Ράπτη, Μάνος Στεφανάκη και Γιάννης Νέγρης, αντίστοιχα, δήλωσε: «Δεν έγιναν όλα όσα έπρεπε στο Βόρειο Αιγαίο, δεν αδράξαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να επιλέξουν λαμβάνοντας υπόψη το πλάνο, το σχέδιο δράσης, το πρόγραμμα και την αποτελεσματικότητα. Ο ουσιαστικός νικητής θα είναι μόνο οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Απευθύνθηκε στους πολίτες της Χίου μέσω του «Ράδιο Αλήθεια» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Τζούμα, λέγοντας τα παρακάτω για την ανάπτυξη των νησιών: «Έχουμε όραμα, πρόγραμμα και σχέδιο για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του τόπου μας. Στόχος μας να ενώσουμε τις κουκίδες υπερηφάνειας του Βορείου Αιγαίου, να εξασφαλίσουμε εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους, ώστε οι άνθρωποι μας να είναι υπερήφανοι και χαρούμενοι στους τόπους καταγωγής τους. Αξίζουμε τα καλύτερα και μπορούμε καλύτερα. Ελάτε μαζί μας στο φως, ελάτε να ενώσουμε δυνάμεις, να  φέρουμε τα νησιά μας στην πρώτη γραμμή»!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Βρέθηκαν στον «μαγικό κόσμο των βιβλίων»!

Εντυπωσιακή μουσικο-αφηγηματική παράσταση από την Αθανασία Δαφιώτη και τον Γρηγόρη Μολυβιάτη στην Πέτρα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Δράση καθαρισμού του βυθού στο λιμανάκι της Ευρειακής Γέρας

Ο βυθός είχε συσσωρεύσει αντικείμενα και απορρίμματα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ως πότε θα μείνει η Μυτιλήνη χωρίς κολυμβητήριο;

Καμία εξέλιξη έως αυτή τη στιγμή για την χρηματοδότηση του έργου η οποία περιορίστηκε σημαντικά από το Υπουργείο μετά την πρώτη δημοπράτηση του έργου. Δεν προχωρά η διαδικασία χωρίς ολόκληρο το ποσό
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Καθαρίζουν οι ακτές της Δυτικής Λέσβου

Με την άφιξη ειδικού μηχανήματος η αρχή έγινε στην Πέτρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συλλυπητήρια Μουτζούρη για τον θάνατο του Στράτου Σεφτελή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Eφυγε από τη ζωή ο Στράτος Σεφτελής

Σε ηλικία 68 ετών πέθανε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, αθλητικός συντάκτης και παρουσιαστής για 34 χρόνια
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Ερχεται «Φως της Ανάστασης» για το Αναγνωστήριο Αγιάσου

Τι είπε ο πρόεδρος Κλεάνθης Κορομηλάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη- Τι καλά νέα φέρνει ο Ηρακλής Κουντουρέλλης από τον υπουργό Μετανάστευσης και τον Δήμο Μυτιλήνης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Παλαιόκηπος: Ένα χωριό στην αγκαλιά ενός ελαιώνα

Οι κάτοικοι διακρίνονται για την εργατικότητα και τη νοικοκυροσύνη τους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Να απαιτείτε από τους πολιτικούς να είναι υπηρέτες σας»

Πολίτες της Μυτιλήνης και εκπροσώπους φορέων συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψη του στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα σε αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ

Εξόρμηση στην αγορά της Μυτιλήνης πραγματοποίησαν στελέχη του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο Χριστόφας συγχαίρει την Μιλένα Κοντού

Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους τονίζει ο Δήμαρχος Μυτιλήνη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφτασε στη Μυτιλήνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ.

Λίγο μετά τις 6 και 30 το απόγευμα έδεσε στο λιμάνι της πόλης το σκάφος που μετέφερε τον Στέφανο Κασσελάκη
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ