× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Αλκιβιάδης Στεφανής

«Σε πέντε χρόνια εύχομαι να είμαστε πάλι όλοι εδώ και να είμαστε περήφανοι για το έργο μας» σημείωσε στην κεντρική προεκλογική ομιλία ο κ. Στεφανής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/10/2023

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Αλκιβιάδης Στεφανής

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συνοδευόμενος από υποψηφίους του επισκέφθηκε νωρίς το πρωί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης(ΕΟΔ),όπου γνώρισε τα στελέχη του και ενημερώθηκε για τις δράσεις της και δήλωσε: «Ο εθελοντισμός είναι έμπρακτη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο μας και στο κοινωνικό σύνολο. Επιτελείτε λειτούργημα και αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ώρα υγείας, μετέβη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου και συναντήθηκε με τα μέλη του, στη συνέχεια είδε τον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά πλάκας, όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο και το πώς η Περιφερειακή Αρχή μπορεί να βοηθήσει την επόμενη ημέρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Παύλο Μαρινάκη, και τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Χρήστο Ροϊλό επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» και το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης. Εκεί, ο κ. Στεφανής είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί για τις δραστηριότητες και τις ανάγκες της Υγειονομικής Δομής, ενώ ιδιαίτερη στιγμή ήταν η συνάντησή του με τον Αντιπλοίαρχο ιατρό και επεμβατικό καρδιολόγο, κ. Αναστάσιο Μίλκα, ο οποίος από 7 Σεπτεμβρίου 2021 και μετά από κοινή δράση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με Υφυπουργό τον νυν Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, του Υπουργείου Υγείας και του Διοικητή του Νοσοκομείου, προσφέρει τις υπηρεσίες του μια φορά την εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Ο κ. Στεφανής ευχαρίστησε τον κ. Μίλκα για όλα όσα προσφέρει στον τόπο. Με το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε: «Οι υγειονομικοί μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, 24 ώρες το 24ώρο, 365 μέρες τον χρόνο. Η τοπική κοινωνία είναι ευγνωμονούσα, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Έχουν καταφέρει από τη Διοίκηση μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο να κρατάνε σε άριστη κατάσταση το Ίδρυμα και να διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία, εγγυητές ασφάλειας των ακριτών μας».

 

Επόμενος σταθμός το Πανεπιστήμιο Αιγαίο εκεί ο κ. Στεφανής πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τις πρυτανικές αρχές όπου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Πανεπιστημιακή κοινότητα και οι προϋποθέσεις συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή, τονίζοντας «Οι εκπαιδευτικές κοινότητες είναι πηγή γνώσης, καινοτομίας και ζωντάνιας στον τόπο. Οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε το Πανεπιστήμιο, να το αφουγκραζόμαστε, να το δυναμώνουμε και να το εκμεταλλευόμαστε για το καλό της κοινωνίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ακολούθησε συνέντευξη στη «Σαμιακή Τηλεόραση» και τη δημοσιογράφο Βιολέτα Τριπόδη, με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να απάντα σε πληθώρα ερωτήσεων. Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα. Δεν γίνεται να έχουμε τον ρόλο του «φτωχού συγγενή» σε σχέση με τις υπόλοιπες εθνικές και ευρωπαϊκές περιφέρειες. Έχουμε καταπληκτικούς και καινοτόμους ανθρώπους. Αξίζουμε τα καλύτερα, που είναι μπροστά μας. Ελάτε μαζί μας στο φως, με ένα Βόρειο Αιγαίο που θα έχει δυναμική».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική ομιλία του κ. Στεφανή στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης «Ρουσσέλλειο», παρουσία του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, του κυβερνητικού εκπρόσωπου, κ. Παύλου Μαρινάκη, του Γενικού Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη, κ. Μάνου Λογοθέτη, του Βουλευτή ΝΔ Λέσβου, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου. Έκλεισε την ομιλία του, λέγοντας:«Σε πέντε χρόνια εύχομαι να είμαστε πάλι όλοι εδώ και να είμαστε περήφανοι για το έργο μας. Σας καλώ να κάνουμε μαζί αυτό το ταξίδι στο φως».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΕΑΤΡΟ

Οι λέξεις του «ραφτάκου» θα γεμίσουν το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης

Ο θίασος «Μικρός Νότος» έπειτα από 5 χρόνια και 600 παραστάσεις έρχεται χάρη στον Σύλλογο Γονέων του 3ου Δημοτικού Μυτιλήνης- Τι μας είπαν οι συντελεστές
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον υβριδικό σταθμό της Ερεσού

Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Λέσβου, όπου θα συζητηθεί το θέμα. Το κάλεσμα για την παράταση διαμαρτυρίας απευθύνει η Κίνηση «Ελεύθερα Βουνά στη Λέσβο»
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Περισσότερες δωρεάν θέσεις παρκαρίσματος στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Δείτε εδώ τι προβλέπει η απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου
ΥΓΕΙΑ

Καθαρίστηκε ο αύλειος χώρος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Ευχαριστίες Καμπούρη στον Δήμο Μυτιλήνης για την άμεση ανταπόκριση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τους φορείς της Λέσβου θα συναντηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης

Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Μυτιλήνη
ΧΩΡΙΑ

Διανομή προϊόντων του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας

Αναλυτικά οι ημέρες και ώρες διανομής
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ανοίγουν τα ιαματικά Λουτρά Πολιχνίτου

Πολλά υποσχόμενη κίνηση για εξυπηρέτηση 500 ατόμων τα επόμενα δύο χρόνια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Eπισκευές στα δημοτικά κτίρια του Δήμου Μυτιλήνης

Με προϋπολογισμό 99.999,99 ευρώ, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Αγάπη, αλληλεγγύη και στήριξη ζητά ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Λέσβου

Από τις 2.300 μέλη, μειώθηκαν σε 2.000: «Παρά το δημογραφικό πρόβλημα δεν στηρίζονται οι πολύτεκνοι» λέει ο πρόεδρος, Μ. Κουφέλος
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα στην Αγία Τριάδα Καλλονής

Σε καρμανιόλα εξελίσσεται ο νέος οδικός κόμβος που δόθηκε στην κυκλοφορία πριν από μια εβδομάδα