× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην Εντατική ο Μιχάλης Μπάκας

Ο γνωστός οικολόγος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Βάσω Χοχλάκα, εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο σήμερα το μεσημέρι και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται «σταθερή»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023

Στην Εντατική ο Μιχάλης Μπάκας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει νοσηλευόμενος ο Μιχάλης Μπάκας μετά την ολοκλήρωση της εγχείρησης στην οποία υπεβλήθη από εξειδικευμένη ομάδα των νευροχειρουργών του ιδρύματος συνεπεία αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη νωρίς σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές «η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή». Αύριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα γίνει προσπάθεια ο εγχειρισμένος «να ξυπνήσει» προκειμένου να συνεχισθεί ο μετεγχειρητικός έλεγχος της υγείας του.

Ο Μιχάλης Μπάκας, 50 μόλις ετών, γνωστός από τη δράση του στο χώρο της πολιτικής οικολογίας και από τους πλέον ενεργούς πολίτες της πόλης ένιωσε αδιαθεσία χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από την ώρα της συγκέντρωσης της υποψήφιας περιφερειάρχη Βάσως Χοχλάκα με την οποία και είναι υποψήφιος Σύμβουλος.

Όταν τα συμπτώματα εντάθηκαν κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπιζε και κρίθηκε απαραίτητη η είσοδος του στο χειρουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μιχάλης Μπάκας γεννήθηκε το 1973 στην Καλαμάτα, και από τα 18 του χρόνια ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη όπου και δημιούργησε την οικογένεια του. Σπούδασε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ερευνητικά έχει ασχοληθεί με περιβαλλοντικά οικονομικά και την περιβαλλοντική πολιτική. Ενεργοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Περιβάλλοντος και εδώ και χρόνια εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε εθελοντικές και οικολογικές ομάδες και συμμετέχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής ενημέρωσης σε φορείς και σχολεία.

Ενεργός αυτοδιοικητικά μάλιστα έχει διατελέσει και Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Οικολογικός Άνεμος». Το όνομα του έχει ταυτιστεί με το κίνημα της πολιτικής οικολογίας στη Λέσβο αλλά και σε όλο το βόρειο Αιγαίο.

Η είδηση της περιπέτειας της υγείας του Μιχάλη Μπάκα κύμα συμπαράστασης από εκατοντάδες επώνυμους και απλούς πολίτες που του εκφράζουν τη συμπαράσταση τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσκλητήριο συστράτευσης για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σωκράτης Φάμελλος από την εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του κόμματος τόνισε την ανάγκη για έναν ισχυρό και ενωμένο ΣΥΡΙΖΑ που θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των θεσμών.
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Απαιτούν το κλείσιμο του Καρά Τεπέ

Κοινή ανακοίνωση των Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μόριας, Παναγιούδας, Αφάλωνα και Παμφίλων που ζητούν η κυβέρνηση να τηρήσει τις υποσχέσεις της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική συνάντηση Χριστόφα – Φάμελλου

Οικονομικό και περιβαλλοντικό σκάνδαλο χαρακτήρισε τη δομή της Βάστριας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σωκράτης Φάμελλος στην αγορά της Μυτιλήνης

Την τραγική κατάσταση των μικρών εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ

Αύξηση ασφαλίστρων εισφορών για τους αγρότες

Η Νέα Αριστερά καταγγέλλει τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για τον ΕΛΓΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Φάμελλου – Μουτζούρη

Στο επίκεντρο τα ζητήματα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

«Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν τα σπίτια μας»

Σε θέση μάχης είναι οι κάτοικοι της περιοχής που περιλαμβάνεται στη χάραξη της Νότιας Παράκαμψης. Σε αυτοψία που έγινε την Παρασκευή είπαν στους δημοσιογράφους ότι θίγονται περίπου 150 ιδιοκτησίες
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένη αντίδραση Παρασκευαΐδη στις δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης

Καταγγελίες για κυβερνητικές παλινωδίες και νέα απαίτηση για δημοψήφισμα από τον βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Φάμελλου στην Κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τη Λέσβο όπου βρίσκεται κατήγγειλε την κυβερνητική πολιτική σε ακρίβεια, αποζημιώσεις, αγροτική ανάπτυξη και αυτοδιοίκηση, κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη των πολιτών και κρατική ανεπάρκεια
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μαθητική διαδήλωση για δικαιοσύνη μετά την τραγωδία των Τεμπών

Με συνθήματα και πανό, η νεολαία της Μυτιλήνης απαιτεί απονομή δικαιοσύνης και μνήμη για τα θύματα του δυστυχήματος
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό Αγιάσου

Παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα – Ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Φάμελλου στη σεισμόπληκτη Βρίσα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής στη Λέσβο
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ