× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στην Εντατική ο Μιχάλης Μπάκας

Ο γνωστός οικολόγος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Βάσω Χοχλάκα, εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο σήμερα το μεσημέρι και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται «σταθερή»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/10/2023

Στην Εντατική ο Μιχάλης Μπάκας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει νοσηλευόμενος ο Μιχάλης Μπάκας μετά την ολοκλήρωση της εγχείρησης στην οποία υπεβλήθη από εξειδικευμένη ομάδα των νευροχειρουργών του ιδρύματος συνεπεία αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη νωρίς σήμερα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές «η εγχείρηση πήγε πολύ καλά και η κατάσταση του ασθενούς είναι σταθερή». Αύριο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα γίνει προσπάθεια ο εγχειρισμένος «να ξυπνήσει» προκειμένου να συνεχισθεί ο μετεγχειρητικός έλεγχος της υγείας του.

Ο Μιχάλης Μπάκας, 50 μόλις ετών, γνωστός από τη δράση του στο χώρο της πολιτικής οικολογίας και από τους πλέον ενεργούς πολίτες της πόλης ένιωσε αδιαθεσία χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από την ώρα της συγκέντρωσης της υποψήφιας περιφερειάρχη Βάσως Χοχλάκα με την οποία και είναι υποψήφιος Σύμβουλος.

Όταν τα συμπτώματα εντάθηκαν κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο όπου μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετώπιζε και κρίθηκε απαραίτητη η είσοδος του στο χειρουργείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μιχάλης Μπάκας γεννήθηκε το 1973 στην Καλαμάτα, και από τα 18 του χρόνια ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη όπου και δημιούργησε την οικογένεια του. Σπούδασε στο Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ερευνητικά έχει ασχοληθεί με περιβαλλοντικά οικονομικά και την περιβαλλοντική πολιτική. Ενεργοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα, διετέλεσε πρόεδρος στο Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Περιβάλλοντος και εδώ και χρόνια εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ως ενεργός πολίτης συμμετέχει σε εθελοντικές και οικολογικές ομάδες και συμμετέχει σε προγράμματα περιβαλλοντικής ενημέρωσης σε φορείς και σχολεία.

Ενεργός αυτοδιοικητικά μάλιστα έχει διατελέσει και Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Οικολογικός Άνεμος». Το όνομα του έχει ταυτιστεί με το κίνημα της πολιτικής οικολογίας στη Λέσβο αλλά και σε όλο το βόρειο Αιγαίο.

Η είδηση της περιπέτειας της υγείας του Μιχάλη Μπάκα κύμα συμπαράστασης από εκατοντάδες επώνυμους και απλούς πολίτες που του εκφράζουν τη συμπαράσταση τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.
ΧΩΡΙΑ

Η Ανάσταση στην Παναγιούδα της Λέσβου

Δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό και το λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με λαμπρότητα η Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Εντυπωσιακό πανοραμικό βίντεο του «Ν» από τους εορτασμούς σε όλη την πόλη
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Με SKY express το Αγιο Φως στη Μυτιλήνη

Η εταιρεία διαθέτει ανελλιπώς, από το 2017, τα αεροσκάφη της για το σκοπό της μεταφοράς του Αγίου Φωτός και του χαρμόσυνου μηνύματος της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Το έθιμο της «κακαρώνας» στα Δάφια

Ένα θρησκευτικό έθιμο που πήρε πολιτικά χαρακτηριστικά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση στα Μιστεγνά

Περιφορά του Λάβαρου της Ανάστασης στους δρόμους του χωριού θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα
ΧΩΡΙΑ

Προσοχή στις... κακαρώνες

Ενημέρωση από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και την Πυροσβεστική
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εχει ο καιρός γυρίσματα

Μεταφέρονται οι βροχές που ήταν να ξεκινήσουν από τις 9 το πρωί του Μ. Σαββάτου στη Λέσβο
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος και στον Επιτάφιο των Μιστεγνών

Μετά το ολονύχτιο μοιρολόι των γυναικών στον Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ