Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγροτικός Σύλλογος Λουτρόπολης Θερμής το βράδυ της Πέμπτης, καταγγέλλει στην διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι χαμηλοσυνταξιούχου κάτοικου του χωριού.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει: «Ακόμα μια πράξη αναλγησίας της ΔΕΗ αυτή τη φορά στο χωριό μας. Έκοψε το ρεύμα σε χαμηλοσυνταξιουχο συγχωριανό μας με προβλήματα υγείας.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Λ.Θερμης καταγγέλλει τη τακτική της ΔΕΗ που βιάζεται να κόψει το ρεύμα σε φτωχά λαϊκά στρώματα ενώ κλείνει το μάτι σε μεγαλοεπιχειρηματίες επιδοτωντας τους, υπό την ανοχή της κυβέρνησης.
Απαιτούμε από την ΔΕΗ να προβεί άμεσα σε επανασύνδεση του ρεύματος και ζητάμε απο το λαό να είναι σε επαγρύπνηση και απέναντι σε κάθε πράξη που απαξιώνει την ανθρώπινη ζωή».