× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στην Αυτοδιοίκηση»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βγει στην κοινωνία δυνατός και να στηρίξει τους πολίτες που τον έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», ανέφερε μιλώντας στο «Ν» το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου Μαρία Νικολάρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 8/9/2023

«Δυνατός ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στην Αυτοδιοίκηση»

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε όλη τη χώρα, αναδεικνύουν την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να συντάξει τις δυνάμεις του και να βγει στην κοινωνία στηρίζοντας τα αιτήματα και τις ανάγκες της», ανέφερε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαρία Νικολάρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε κάθε περίπτωση η Μαρία Νικολάρα τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία είναι σε μια δύσκολη κατάσταση εν μέσω φυσικών καταστροφών, πλημμύρων και πυρκαγιών οι οποίες δοκιμάζουν τις αντοχές της και προκαλούν ποικίλα προβλήματα στην καθημερινότητα.

Όπως τόνισε το κράτος δεν είχε τα απαιτούμενα αντανακλαστικά για την αποφυγή όλων αυτών των καταστάσεων με δεδομένο όπως τόνισε ότι η περιοχή του Βόλου και της Καρδίτσας είχαν δοκιμαστεί ξανά πριν μερικά χρόνια με την κακοκαιρία ΙΑΝΟΣ.

«Υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών που είχε εκπονήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με προσλήψεις προσωπικού, δασοπυροσβεστών κ.λπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ακολούθησε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κ. Νικολάρα ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για την προσεχή Κυριακή επισήμανε ότι οι πολίτες και τα μέλη του κόμματος θα ήταν καλό να συμμετέχουν στη διαδικασία δείχνοντας με την ψήφο τους ενεργά ποια πορεία θέλουν να ακολουθήσει το κόμμα τα επόμενα χρόνια.

Όπως τόνισε οι 5 υποψήφιοι είναι ενεργά στελέχη του κόμματος, οι τρεις μάλιστα από αυτούς σημείωσε είχαν υπηρετήσει στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το διάστημα 2015 – 2019 και έχουν δώσει δείγματα γραφής για την πολιτική τους ταυτότητα.

Η ίδια σημείωσε ότι θα στηρίξει με την ψήφο της τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ο οποίος θεωρεί ότι στην παρούσα φάση είναι το πρόσωπο που με την συμπεριφορά του σηματοδοτεί μια νέα αρχή για το κόμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Μαρία Νικολάρα αναφέρθηκε στην επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα της Βάσως Χοχλάκα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η ίδια ως εν ενεργεία περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Αιγαίου με την Συμπαράταξη Πολιτών σημείωσε ότι δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας» ως υποψήφια, ωστόσο στήριξε το νέο συνδυασμό και βοήθησε σημαντικά στην κατάρτισή του και στην συνεργασία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που μπήκαν στο συνδυασμό.

Η ίδια σημειώνει πως αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιλογή για τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου είναι η παράταξη «Αλλαγή Πορείας για τα νησιά μας», η οποία προτείνει μια εντελώς διαφορετική διαχείριση χρηματοδοτήσεων και πόρων με κέντρο τους νησιώτες και τις ανάγκες τους.  

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στον ορεινό Ασώματο

Yπό τους ήχους του «νεκρώσιμου»
ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρώτη Ανάσταση στη Μυτιλήνη

Με ήχους από τις καμπάνες και χτυπήματα των ξύλινων στασιδιών στο ναό σήμα κατατεθέν της Μυτιλήνης τον Άγιο Θεράποντα, οι Μυτιληνιοί υποδέχτηκαν το μήνυμα της προσμονής της Ανάστασης
ΧΩΡΙΑ

Η περιφορά του Επιταφίου στη Σκάλα Λουτρών

Η χορωδία από ομάδα γυναικών μελών του Συλλόγου Μικρασιατών έψαλε τα Εγκώμια
ΧΩΡΙΑ

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ο Επιτάφιος στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ

Περιφορά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής από την αδελφότητα της Μονής και την Ηγουμένη Ταβιθά
ΧΩΡΙΑ

Ένας ξεχωριστός Επιτάφιος στη Σκάλα Συκαμιάς

Περιφορά με καΐκι στο λιμανάκι του χωριού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει η ενορία του Κάτω Χάλικα στη Μυτιλήνη

Πανηγυρικές εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Φωτεινής
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Βγήκαν οι λαμαρίνες από την προκυμαία Μυτιλήνης

Ο υπεύθυνος του έργου μίλησε στην κάμερα του «Ν» για την εξέλιξη των εργασιών οι οποίες το τελευταίο διάστημα όπως είπε έχουν ομαλοποιηθεί αρκετά
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ανάσταση με ομπρέλες στη Λέσβο

Μικρή αστάθεια με μπόρες αναμένεται το Μεγάλο Σάββατο στο νησί ενώ την Κυριακή του Πάσχα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο καιρός θα κυλήσει χωρίς προβλήματα
ΧΩΡΙΑ

Μεγάλη Παρασκευή στο Σίγρι

Οι γυναίκες του χωριού τηρώντας το έθιμο των παππούδων τους που ήρθαν πρόσφυγες από το διωγμό του 1922 στολίζουν τον επιτάφιο το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Σταύρωση χωρίς Ανάσταση για τη Παλαιστίνη...

Παρέμβαση της Κίνησης «Μνήμη και Δράση» το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στη Μυτιλήνη
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεπέρασαν τις 11.000 οι αφίξεις Τούρκων στη Λέσβο

Το 21% των Τούρκων επισκεπτών του Απριλίου έβαλε βίζα στο Τελωνείο Μυτιλήνης. Αύξηση των αφίξεων κατά 128% το πρώτο τετράμηνο του 2024 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ