× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κι άλλες μηνύσεις από τον Τσακύρη...

Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης απαντά ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού της Μυτιλήνης στα όσα αναφέρθηκαν από Πιττό και Κουντουρέλλη. Δεν εξηγεί ωστόσο τίποτα για τα έγγραφα δίχως πρωτόκολλο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/8/2023

Κι άλλες μηνύσεις από τον Τσακύρη...

Με μηνύσεις απαντά, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης Παναγιώτης Τσακύρης  στις καταγγελίες και στα όσα ανέφεραν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τρίτη το πρωί  ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτης Πιττός και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηρακλής Κουντουρέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο ο κ. Τσακύρης αναφέρεται σε όσα ειπώθηκαν χθες από τους Πιττό και Κουντουρέλλη χωρίς ωστόσο να μπαίνει στην ουσία των καταγγελιών για τα χωρίς πρωτόκολλο έγγραφα, την κάλυψη του κόστους των ηχητικών στις συναυλίες από το Νομικό πρόσωπο και το 15% που πρέπει να εισπράξει ο Δήμος από τα εισιτήρια.

Ο κ. Τσακύρης χαρακτηρίζει εμμονικά και ανήθικα όσα λέγονται εις βάρος του και σημειώνει ότι οι πολίτες έχουν σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούν. Προσθέτει δε, ότι αυτό που ενόχλησε τελικά τη Δημοτική Αρχή είναι πως παρά τις προσπάθειες δυσφήμισής του, η συναυλία του Αργυρού είχε μεγάλη επιτυχία και αυτό δεν μπορούν να το διαχειριστούν.

Σε κάθε περίπτωση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού σημειώνει ότι  η απάντηση του  αποτυπώνεται στη μήνυση που καταθέτει  για τα αδικήματα της δυσφήμισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης δι’ έργω και δια απόκρυψης στοιχείων και δημοσίων εγγράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Αναλυτικά ο Παναγιώτης Τσακύρης αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά σήμερα  αναίτια και απρόκλητα  έγινα στόχος διασυρμού και κατασυκοφάντησης από το περιβάλλον του κ. Δήμαρχου και συγκεκριμένα τον κ. Πιττό και τον κ. Κουντουρέλλη με ηθικό αυτουργό τον πρώτο σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν με επίκεντρο το πρόσωπο μου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έμμονη τους,  τους έχει τυφλώσει τόσο που δεν αντιλαμβάνονται σε τι ηθικά και ποινικά ολισθήματα προβαίνουν σε σημείο που οιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος να αναρωτιέται....

Όπως επί παραδείγματι εκτελεστικός Γραμματέας του Δήμου να δίνει συνέντευξη τύπου, υπό τύπου Δικαστού εναντίον Αντιδημάρχου και να  απαγγέλει κατηγορίες κατά πως εκείνος νομίζει....

Καθόσον οι πολίτες έχουν σοβαρότερα προβλήματα να τους  απασχολούν αυτή την ώρα και την  εποχή,  η απάντηση μου αποτυπώνεται στη μήνυση που τους καταθέτω για τα αδικήματα της δυσφήμισης, της συκοφαντικής δυσφήμισης δι έργω και δια απόκρυψης στοιχείων και δημοσίων εγγράφων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωρίζω πως είναι δύσκολο να διαχειριστούν την επιτυχία της πρόσφατης συναυλίας και το γεγονός πως εκτέθηκαν στον κόσμο ανεπανόρθωτα και δυσφήμισαν με τις ενέργειες τους τον τόπο μας.

Αντιθέτως προσπαθούν με  ασύστολα ψεύδη να χαρακτηρίσουν σκάνδαλο τη συνταγή αυτής της επιτυχίας.

Όμως δε θα επιτρέψω   σε ΚΑΝΕΝΑΝ  τη σπίλωση της τιμής και της υπόληψής μου ως ανθρώπου , ως επιστήμονα ως οικογενειάρχη και ως αιρετού.

Όσο θα συνεχίζουν  να συκοφαντούν κατ' εξακολούθηση θα αυξάνονται και οι δικογραφίες εις βάρος τους και δεν πρόκειται να  ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ επ’ ουδενί.

Η προεκλογική περίοδος δεν δικαιολογεί τον ηθικό κανιβαλισμό  επ' ΟΥΔΕΝΟΣ κύριοι».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟΣ

Συνάντηση Βέρρου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου στο Αϊβαλί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έναρξη εγγραφών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

Στις 31 Μαΐου λήγει η περίοδος έγγραφων αναφέρει ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Συνεχίζονται οι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ το Σάββατο

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ορνιθοπαρατήρηση στις Αλυκές Καλλονής

Διανύουμε την καλύτερη περίοδο για την παρακολούθηση της ανοιξιάτικης μετανάστευσης των πουλιών από τη Λέσβο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την παρέμβαση Κόκκαλη, συνεχίζεται το μπλόκο στο λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου

Ο γραμματέας του κόμματος «Κόσμος» έκανε αυτοψία
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς

Από την Στρατιωτική Διοίκηση της Λέσβου στο στρατόπεδο της Παγανής
ΧΩΡΙΑ

Λένε «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του φράγματος Ερεσού

Ανακοίνωση της «Κίνησης για ελεύθερα βουνά στη Λέσβο», της «Πρωτοβουλίας Ερεσού», και του Συλλόγου «Ο Θεόφραστός»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΟΡΑ

Γέμισε κλειστά καταστήματα η αγορά της Μυτιλήνης

Τα ακριβά ενοίκια στους εμπορικούς δρόμους, οι απανωτές κρίσεις, οι αυξήσεις στην ενέργεια, τα χρέη και ο νέος νόμος μπαμπούλας για τους ελεύθερους επαγγελματίας βάζουν λουκέτο σε καταστήματα της πόλης
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ