× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

«Καμία αναφορά Γεραπετρίτη στα προβλήματα του τόπου»

«Το ΠΑΣΟΚ, το μόνο θεσμικό αντίβαρο» λέει ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πετρέλλης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/6/2023

«Καμία αναφορά Γεραπετρίτη στα προβλήματα του τόπου»

«Αν κάποιος άκουγε τον κο. Γεραπετρίτη χωρίς να γνωρίζει σε ποια χώρα ζει και τον έβαζε να μαντέψει, σίγουρα η απάντηση δεν θα ήταν Ελλάδα» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του με αφορμή τη χτεσινή επίσκεψη του πρώην  υπουργού, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Πετρέλλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ασκώντας κριτική στο περιεχόμενο της ομιλίας Γεραπετρίτη κατά τις περιοδείες του, ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρει:

«Είναι δε πασιφανές ότι δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα της ζωής και της κατάστασης των κατοίκων της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου (σ.σ ο κ. Γεραπετρίτης). Γι’ αυτό άλλωστε στις δηλώσεις του αναλώθηκε στον εγκωμιασμό του μεγάλου ηγέτη κου Μητσοτάκη και στην ανάγκη να γίνει εκείνος πιο αυτοδύναμος και πιο ισχυρός. Για τα προβλήματα του τόπου όμως δυστυχώς δεν έκανε καμία αναφορά ένας από τους κορυφαίους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη φυσικά η δήλωση ότι η ΝΔ υποσχέθηκε 10 και έκανε 15. Προφανώς αναφέρεται στους 3.700 μετακλητούς υπαλλήλους ή σε όλους εμάς που πληρώσαμε παραπάνω 5 δισεκ. ευρώ σε έμμεσους φόρους ή σε εκείνους τους ισχυρούς που αφορούσε η μείωση για να επιστρέψει με την μορφή επιδόματος. Ενδεχομένως να αναφερόταν στην αύξηση κατά 19,4% του Φ.Π.Α.

Σίγουρα η δήλωσή του είχε ως αποδέκτες τους προμηθευτές ενέργειας αφού ακόμα δεν έχουν εισπραχθεί τα ποσά από την φορολόγηση με συντελεστή 90% των υπερκερδών τους καθώς η σχετική απόφαση σκονίζεται μέχρι σήμερα στο συρτάρι του Υπουργού Ενέργειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως η σκέψη του ήταν δεν στους νοσηλευτές και στους υπόλοιπους υγειονομικούς που δεν τους δόθηκε ούτε ένα ευρώ αύξηση ούτε βέβαια εντάχθηκαν στα βαρέα-ανθυγιεινά.

Πιθανότατα αναφερόταν συνταξιούχους και στην δέσμευση της Ν.Δ. για κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και της προσωπικής διαφοράς που ουδέποτε εκπληρώθηκε.

Η μόνη έκφανση της διακυβέρνησης στην οποία ο κος Γεραπετρίτης είχε απολύτως δίκιο και ίσως ήταν και υπέρ το δέον ταπεινός αφού ο πρωθυπουργός  ήταν σίγουρα γαλαντόμος ήταν οι απευθείας αναθέσεις και οι κλειστοί διαγωνισμοί συνολικού ύψους 15 δισεκ. Ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χορηγία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην ασυδοσία της κυβέρνησης της Ν.Δ. πρέπει να λάβει τέλος στις 25 Ιουνίου.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να αποτελέσει το θεσμικό αντίβαρο στην αλαζονεία, την ασέβεια στους θεσμούς, την αναξιοκρατία. Μαζί κοιτάμε στο μέλλον. Μαζί θα κάνουμε την αλλαγή.»

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο

Δράσεις ευαισθητοποίησης, εκπαίδευσης και μιας νέας περιβαλλοντικής φιλοσοφίας θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρα - Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αρχίζει η κατασκευή των δικτύων του βιολογικού της νότιας Μυτιλήνης

Το Ελεγκτικό Συνέδριο πάγωσε την δεύτερη φάση του έργου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Γιορτή της Kούνιας στο Ακράσι Λέσβου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου διοργανώνει και φέτος μια ξεχωριστή γιορτή στην πλατεία του χωριού την Λαμπροδευτέρα 6 Μαΐου, στις 11 το πρωί.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Αναβιώνει το έθιμο της Κούνιας στην Αγρα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου στην πλατεία της Άγρας στις 12:00 το μεσημέρι
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία στη Μυτιλήνη

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 με αφετηρία από την Πλατεία Σαπφούς, στις 5:00 το απόγευμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κριτική σε Γεωργιάδη από το ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου

Ήρθε για να κόψει κορδέλα σε νοικιασμένο κτήριο σημειώνει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ν.Ε. Λέσβου του κόμματος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ούτε φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν οι κατασκηνώσεις του ΠΙΚΠΑ

Στο μακρινό μέλλον, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα, μεταφέρεται η λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Νεάπολης. Απαιτούνται να γίνουν και άλλα έργα ενώ αναζητείται χρηματοδότηση δηλώνει ο δήμαρχος
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο πρώτος απολογισμός της Δημοτικής Αρχής Χριστόφα

Τις ενέργειές της το πρώτο διάστημα ανάληψης των καθηκόντων της περιγράφει σε ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή Μυτιλήνης με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Χριστόφα.
ΥΓΕΙΑ

«Έτοιμο ως τα Χριστούγεννα το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή. Τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος
ΒΙΒΛΙΟ

Νέα έκδοση για το Αγιασώτικο Καρναβάλι

Στην έκδοση γίνεται συνοπτική αναφορά στην ιστορική διαδρομή του εθίμου, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό
ΧΩΡΙΑ

Αυτοψία Χριστόφα στα έργα του Ευεργέτουλα

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας επιθεώρησε την αγροτική οδοποιία και τα έργα που γίνονται στην περιοχή
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νέα κόντρα για το ακίνητο της ΑΔΕΛ στη Θερμή

Αποχώρησε η παράταξη Κουφέλου από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης