Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, η οποία και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Πλέον τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της με τον οποίο παντρεύτηκαν πρόσφατα απολαμβάνουν τους νέους τους ρόλους σαν γονείς.
Ο πρώην Υπουργος μίλησε στην εκδήλωση μνήμης για τον Σήφη Βαλυράκη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στό κτήριο της Ε.Σ.Η.Ε.Α με την ευκαιρία των πέντε χρόνων, από την δολοφονία του.
Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου στο κτίριο Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ομιλητή τον Βασίλη Πύρρο, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
Η πρώτη συνάντηση με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 11:00 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.