× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο Γιώργος Πετρέλλης

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον διοικητή Γιώργο Καμπούρη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομέ3νων Ξενοφώντα Αυγερινό και τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Γιώργο Καυλακώνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 11/5/2023

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης επισκέφθηκε ο Γιώργος Πετρέλλης

 Σήμερα Πέμπτη 11 Μάη ο  υποψήφιος βουλευτής  Γιώργος Πετρέλλης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των εργαζομένων, τις ελλείψεις σε υποδομές και παρεχόμενες υπηρεσίες και βέβαια άκουσε πολλά παράπονα ασθενών – νοσηλευόμενων και των συνοδών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Η υποστελέχωση ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες ειδικότητες γιατρών και νοσηλευτών είναι εμφανής σε πολλά τμήματα. Ειδικά στην μονάδα τεχνητού νεφρού όπου η παρατεταμένη απουσία ειδικευμένου  νεφρολόγου γιατρού ταλαιπωρεί πολλούς αιμοκαθαριζόμενους συμπολίτες μας. Σημαντικό είναι και το ζήτημα της Ψυχιατρικής Κλινικής όπως ενημερώνουν οι εργαζόμενοι εκεί  απ’ την χρονίζουσα ελλιπέστατη λειτουργία του τμήματος. Γενικότερα ξεχωρίζει το αίτημα πολλών κατηγοριών εργαζομένων να ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ζητήματα πλήρωσης των κενών σε προσωπικό μπαίνει κι από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, που η στέγασή τους σε διάφορα κτίρια της πόλης, η παλαιότητα των διατιθέμενων αυτοκινήτων ασθενοφόρων (τα περισσότερα προέρχονται από δωρεές), το εύρος της γεωγραφικής περιοχής που εξυπηρετούν,  όπως και η απασχόληση οδηγών χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις πρώτων βοηθειών,  επιφέρει ζητήματα συντονισμού για τους εργαζόμενους και αποδοτικής για το κοινό λειτουργίας.

 

Στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο, ο Γ. Πετρέλλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Διοικητή Γιώργο  Καμπούρη, τον Πρόεδρο εργαζομένων Ξενοφώντα Αυγερινό και πρόεδρο εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργο Καυλακώνη. Πέρα από την ενημερώσεις και την έκθεση των  προβλημάτων ο Γ. Πετρέλλης είχε την ευκαιρία να συγχαρεί στους εκπροσώπους διοίκησης και εργαζόμενων τα συγχαρητήρια του  για την φιλοτιμία και αποτελεσματικότητα του προσωπικού τόσο με την ένταση του προσφυγικού – μεταναστευτικού όσο και στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωναϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Χθες επίσης  συνεχίζοντας τις επισκέψεις στη Λεσβιακή ύπαιθρο και τις επαφές – ενημερώσεις εκπροσώπους φορέων και πολίτες Ο Γιώργος Πετρέλλης πήγε στον Πολιχνίτο και τα Βασιλικά. Σήμερα θα μεταβεί στα χωριά του πρώην Δήμου Ευεργέτουλα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Μικροί και μεγάλοι σε δράση στην αναζήτηση του Πασχαλινού αυγού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο άλσος Τσαμάκια, η εκδήλωση του Δήμου Μυτιλήνης με το κυνήγι του κρυμμένου αυγού.
ΧΩΡΙΑ

Λαμπρός εορτασμός των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

Μετά το τέλος της τελετής η Ηγουμένη Ταβιθά απηύθυνε ευχές
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Ξενάγηση στο Μουσείο‑ Ελαιοτριβείο (τ. Βρανά) της εταιρείας «Αρχιπέλαγος»

Γνωρίστε τις τέσσερις ξεχωριστές μόνιμες εκθέσεις
ΧΩΡΙΑ

Πολύς κόσμος στο πανηγύρι του Αγίου Γεωργίου

Επίδειξη αλόγων βράβευση αναβατών και μεγάλο γλέντι στη Θερμή Λέσβου τη Λαμπροδευτέρα
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός δρομολογίων το Νήσος Σάμος

Από 15 ως 31 Μαϊου, για τις ανάγκες συντήρησης του πλοίου
ΧΩΡΙΑ

Έκαναν κούνια και στα Μιστεγνά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Aνοιξε το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ