× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έδειρε τη σύζυγό του επειδή τον εκνεύρισε το κλάμα του μωρού

«Ήταν μία κακή ημέρα, δεν ξέρω πώς έγινε» υποστήριξε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο δικαστήριο, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/4/2023

Έδειρε τη σύζυγό του επειδή τον εκνεύρισε το κλάμα του μωρού

Ακόμα μία περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας 34χρονος έδειρε τη σύζυγό του μόνο και μόνο επειδή εκνευρίστηκε από το κλάμα του μωρού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr, σε 12 μήνες φυλάκισης, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ένας 34χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή… εκνευρίστηκε από το κλάμα του παιδιού τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (25/04), όταν ο κατηγορούμενος επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά και ξέσπασε μια έντονη διαφωνία με τη σύζυγό του, για θέματα που αφορούσαν στο μεγαλύτερο παιδί τους.

Κάποια στιγμή, η γυναίκα σηκώθηκε από το τραπέζι και πήγε στο μπάνιο, όμως το τεσσάρων μηνών βρέφος τους άρχισε να κλαίει και ο 34χρονος δεν ήξερε τι να κάνει για να σταματήσει. Αποτέλεσμα, όπως είπε ο ίδιος, ήταν να εκνευριστεί που η σύζυγός του αργούσε να βγει από το μπάνιο για να φροντίσει το παιδί και γι' αυτό τη χτύπησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 30χρονη γυναίκα ανέφερε στην κατάθεσή της πως ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντί της και περιέγραψε τη στιγμή που της επιτέθηκε ζητώντας, παράλληλα, από το δικαστήριο να μην τον τιμωρήσει για τις πράξεις του.


«Θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε οικογένεια. Ο άντρας μου γύρισε από τη δουλειά και μιλούσαμε για τα παιδιά μας. Νευρίασα εγώ, νευρίασε και αυτός, και έτσι έγινε αυτό που έγινε. Με χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και με κλώτσησε στην πλάτη», ανέφερε στο δικαστήριο η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία.

«Ηταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, δε πιστεύω ότι θα το ξανακάνει, γιατί μιλήσαμε και μου ζήτησε συγγνώμη. Είμαστε 5,5 χρόνια παντρεμένοι και τον πιστεύω ότι δεν θα το ξανακάνει, γιατί αγαπάει εμένα και τα παιδιά. Ήταν μία κακή ημέρα. Δεν ξέρω πώς έγινε», συμπλήρωσε το θύμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νευρίασα όταν πήγε στην τουαλέτα και έκλεισε την πόρτα. Άρχισε ο μικρός να κλαίει και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Της φώναζα ότι κλαίει ο μικρός και εκείνη δεν έβγαινε από το μπάνιο. Τα έχασα, είδα το μωρό να κλαίει και τα έχασα. Τη χτύπησα με το χέρι. Όπως την έσπρωξα, την τράβηξα και την κλώτσησα», είπε στην απολογία του ο 34χρονος που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, το θύμα έφερε σωματικές βλάβες με μώλωπες στο πρόσωπο, ωστόσο ο 34χρονος αρνήθηκε ότι την χτύπησε στο κεφάλι.


«Την τράβηξα όταν βγήκε από την τουαλέτα και της έριξα κλωτσιά. Ειλικρινά, δεν τη χτύπησα στο πρόσωπο με το χέρι μου. Ήταν πρώτη φορά και έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να τη χτυπήσω σοβαρά. Είμαστε πολύ δεμένοι, σαν οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχω», υποστήριξε, επαναλαμβάνοντας ότι χτύπησε τη σύζυγό του επειδή έκλαψε το βρέφος τους.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Εκδήλωση για τη Λέσβο στο Λονδίνο με Λαζόπουλο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση προβολής που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συναντήσεις Καλλία, Χατζηκυριαζή και Κουρσουμποά στη Λήμνο

Οι αντιπεριφερειάρχες Τεχνικών Έργων, Μεταναστευτικής Κρίσης και Οικονομικών επισκέφθηκαν το νησί και είχαν συναντήσεις με φορείς και αυτοδιοικητικούς
ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει η προθεσμία για την επιστολική ψήφο

Εχουν εγγραφεί πάνω από 157.000 πολίτες
ΚΟΣΜΟΣ

Η «άλωση» των Βρυξελλών από τις Big Tech

Πώς οι Apple, Google, Microsoft, Facebook/Meta και Amazon οργανώνουν τις πιέσεις τους σε ευρωβουλευτές και άλλους αξιωματούχους της Ε.Ε.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ενας νεκρός και αγνοούμενοι σε ναυάγιο στη Σάμο

Βυθίστηκε λέμβος το πρωί της Κυριακής, δυτικά του Καρλοβασίου
ΚΟΣΜΟΣ

Πέντε νεκροί στην Κίνα από ανεμοστρόβιλο

Φονικές πλημμύρες απειλούν ζωές 12 εκατομμυρίων ανθρώπων
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλα πρόστιμα για τους ξεχασιάρηδες φορολογουμένους

Εάν οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί μέσα στη νόμιμη προθεσμία καταβολής, ο φορολογούμενος υποχρεούται να καταβάλει τόκους
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος χρόνου για τη διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές

Αρχίζει η επιβολή προστίμων από 2 Μαϊου
ΕΛΛΑΔΑ

Θα υπολειτουργήσουν οι τράπεζες την Πρωτομαγιά

Τι θα γίνει με τα καταστήματα των τραπεζών εκείνη την ημέρα.
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κρουαζιέρα… στο Αιγαίο θα κάνουν οι Λημνιοί

Με απευθείας ανάθεση η άγονη της Λήμνο στo Aqua Blue, μέχρι να βγει μειοδότης στο διαγωνισμό για τις άγονες γραμμές
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μειώθηκε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα στο Βόρειο Αιγαίο

Αύξηση καταγράφει η οικοδομική δραστηριότητα σε πανελλαδικό επίπεδο κατά 15,7%
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ