× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Κυρ Στέφανος: Ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να πάμε Καγιάνι

Ο Αντώνης Κωσταράς αυτή τη φορά προκαλεί τους ουρανίσκους μας με φιλέτα πολυτελείας και κρέας βαθιάς ωρίμανσης- Κάτι που έλειπε από τη Μυτιλήνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/7/2022

Κυρ Στέφανος: Ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να πάμε Καγιάνι

Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» άνοιξε προ ολίγων εβδομάδων κάτι καινούριο, διαφορετικό για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης και προκαλεί τους ουρανίσκους μας να το δοκιμάσουμε.

Έτσι κι αλλιώς με το αγαπητό ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι. Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!

Κυρ- Στέφανος, λοιπόν στο Καγιάνι είναι το νέο του εστιατόριο, προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα του, το οποίο έχει να προσφέρει κρέατα πολύ καλής ποιότητας, διαφορετικά προετοιμασμένα και μαγειρεμένα, βαθιάς ωρίμανσης σε ειδικό θάλαμο. Μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες, φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα που έλειπε από τη Μυτιλήνη.

Και το περιβάλλον όμως είναι διαφορετικό και έχει επενδύσει σε αυτό ο Αντώνης. Και το χειμώνα θα απολαμβάνουμε ζεστασιά και το καλοκαίρι τον έναστρο ουρανό στο Καγιάνι.

Με την υπογραφή του Αντώνη!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

«Ταξιδεύοντας από τον αττικό Κεραμεικό στο Β. Αιγαίο των αρχαϊκών χρόνων»

Εισήγηση της καθηγήτριας Κλεοπάτρας Καθάριου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης
ΧΩΡΙΑ

Συζήτηση για το μέλλον του Σκαλοχωρίου

Συνάντηση των φορέων και της κοινότητας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο πνευματικό κέντρο του χωριού. Συζητήθηκαν θέματα όπως η μείωση του πληθυσμού και η πτώση της οικονομικής δραστηριότητας
ΥΓΕΙΑ

Κινητοποίηση για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Πολιχνίτου

Ο πρόσφατος θάνατος του βρέφους στην περιοχή φέρνει στην επιφάνεια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων Λέσβου

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί στην καφετέρια Block
ΔΡΑΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και βραβεύσεις για τον Ερυθρό Σταυρό Λέσβου

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία φορέων και εθελοντών, το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ‑ ΚΙΝΑΛ για τη Λέσβο

Υποψήφιοι είναι οι: Μιχάλης Μαμάκος, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, Γιώργος Πετρέλλης, Μαγδαληνή Τούφου και Βασιλική Χοχλάκα
ΥΓΕΙΑ

«Καλές οι μακέτες για το Κέντρο Υγείας...αλλά έχουμε ξαναδεί το έργο»

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Μανταμάδου του ΚΚΕ για το έργο του Κέντρου Υγείας το οποίο ανακοινώθηκε από το βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση της ΚΝΕ για το προσφυγικό

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στις 5.00 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του κτηρίου Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου με θέμα: «Έγινε η Μεσόγειος υγρό νεκροταφείο, δε θα συνηθίσουμε ακόμα ένα σφαγείο»
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Κοπή πίτας και γενική συνέλευση από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στις 7.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Elysion
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Έρχονται αυξήσεις φωτιά στους λογαριασμούς νερού του Δήμου Μυτιλήνης

Η δημοτική αρχή Κύτελη μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Φλώρο, φέρνουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας προς έγκριση τσουχτερό τιμολόγιο για τους καταναλωτές του Δήμου.- Αναλυτικοί πίνακες με τις νέες χρεώσεις
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τέσσερα χρόνια… «Στο Νησί» είσαι εσύ

Μια συνεταιριστική προσπάθεια που έγινε από την αρχή η πρώτη επιλογή στην ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε!
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΠΑΣ: Εκπαιδευτικές δράσεις για τους σπουδαστές τυροκομίας

Στο Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας Νωπού Γάλακτος Λέσβου οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για τον τρόπο που διενεργείται ο έλεγχος στη ποιότητα νωπού γάλακτος μέσω των αναλύσεων