Κυρ Στέφανος: Ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να πάμε Καγιάνι
Ο Αντώνης Κωσταράς αυτή τη φορά προκαλεί τους ουρανίσκους μας με φιλέτα πολυτελείας και κρέας βαθιάς ωρίμανσης- Κάτι που έλειπε από τη Μυτιλήνη
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/7/2022

Ακούραστος και πάντα αγαπητός, ο Αντώνης Κωσταράς, κατά κόσμον «Αντώνης Καγιάνι» άνοιξε προ ολίγων εβδομάδων κάτι καινούριο, διαφορετικό για τα γευστικά δεδομένα της Μυτιλήνης και προκαλεί τους ουρανίσκους μας να το δοκιμάσουμε.
Έτσι κι αλλιώς με το αγαπητό ουζερί του, «Αντώνης», από το 1990 «ανεβάζει» άπαντες, ντόπιους, καλεσμένους και τουρίστες στο Καγιάνι. Τώρα υπάρχει ακόμα ένας νόστιμος λόγος για να ανεβούμε στο Καγιάνι: ο Κυρ Στέφανος!
Κυρ- Στέφανος, λοιπόν στο Καγιάνι είναι το νέο του εστιατόριο, προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα του, το οποίο έχει να προσφέρει κρέατα πολύ καλής ποιότητας, διαφορετικά προετοιμασμένα και μαγειρεμένα, βαθιάς ωρίμανσης σε ειδικό θάλαμο. Μπιφτέκια με ατόφιο κρέας, σπαλομπριζόλες, φιλέτα σε ένα μενού εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα που έλειπε από τη Μυτιλήνη.
Και το περιβάλλον όμως είναι διαφορετικό και έχει επενδύσει σε αυτό ο Αντώνης. Και το χειμώνα θα απολαμβάνουμε ζεστασιά και το καλοκαίρι τον έναστρο ουρανό στο Καγιάνι.
Με την υπογραφή του Αντώνη!