× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Βρε καλώς τα, τα παιδιά....

Προεκλογικό παρών για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λέσβο από το Μεσοτοπίτη ειδικό Σύμβουλο του Πρωθυπουργού Ιάσονα Πιπίνη συναντιέται με Υπουργούς «για την αναπτυξιακή προοπτική της Λέσβου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/3/2022

Βρε καλώς τα, τα παιδιά....
Ο ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσονας Πιπίνης συζητά με τον Υπουργό κ. Πέτσα αναπτυξιακά ζ
' χρόνος ανάγνωσης

Στο προεκλογικό παιχνίδι στη Λέσβο και μάλιστα ως άνθρωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη μπαίνει ένας στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Ο λόγος για τον Ιάσονα Πιπίνη ο οποίος από την αρχή της θητείας αυτής της Κυβέρνησης υπηρετεί στο Μέγαρο Μαξίμου ως ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Λατινικής Αμερικής.

Νωρίς σήμερα το πρωί ο κ. Πιπίνης απεκάλυψε ότι ως ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για Θέματα Λατινικής Αμερικής πραγματοποιεί επαφές με Υπουργούς για την αναπτυξιακή προοπτική στη Λέσβο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως στις 7,30 το πρωί σήμερα δημοσιοποίησε ο κ. Πιπίνης στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα με αντικείμενο τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη της Λέσβου.

Και συνεχίζει ο κ. Πιπίνης «η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αίτημα μου, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού οι παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών της Λέσβου, που έχουν ήδη δρομολογηθεί, αλλά και εκείνες που αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ανάρτηση του αυτή η οποία και προφανώς ερμηνεύεται ως προεκλογικό παρών του κ. Πιπίνη στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατάις στη Λέσβο στις επόμενες εκλογές οι οποίες έρχονται όλο και πιο κοντά ο κ. Πιπίνης τονίζει ότι «η Λέσβος που σήκωσε μεγάλο βάρος της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης γυρίζει σελίδα, αφήνοντας πίσω οριστικά εικόνες που την σημάδεψαν. Τα μεγάλα έργα που δρομολογούνται ήδη, αλλά και οι παρεμβάσεις που σχεδιάζονται σε διαφορετικούς τομείς για το επόμενο διάστημα, αποτυπώνουν το προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για το νησί μας».

Και καταλήγει ο κ. Πιπίνης: «Η αναμόρφωση της Λέσβου εξαρτάται από τη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων μας, πολιτών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κυβέρνησης. Όσοι αγαπάμε αυτόν τον τόπο πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να πετύχουμε το καλύτερο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα του ΚΚΕ για μαζική παρουσία στην απεργιακή συγκέντρωση της Μυτιλήνης

Στο επίκεντρο η καταστολή, οι αγροτικές κινητοποιήσεις και ο νέος κρατικός προϋπολογισμός
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για παιδική χαρά στο Μεσαγρό Γέρας

Στον ίδιο σχεδιασμό και οι παιδικές χαρές σε Πλακάδο και Σκόπελο
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανοίγει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Μυτιλήνης

Εγκαίνια στο πάρκο Αγίας Ειρήνης με συναυλία της Πέννυς Μπαλτατζή
ΑΤΖΕΝΤΑ

Οικογενειακό εργαστήρι με γλυκά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Μυτιλήνης

Ο Στράτος Πέτρου και η Ασημένια Μήλιου προσκαλούν σε γιορτινό εργαστήρι BakeiT
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τεχνική αξιολόγηση λιμένων και παράκτιας ζώνης στη Λέσβο

Αυτοψία από τον Δρ. Ι. Σιώρη σε Ντίπι, Παναγιούδα και Τσαμάκια
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Παραδόθηκε υλικό σήμανσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η παράταξη «Νέα Δράση‑Νέος Δήμος» ζητά ειδική συνεδρίαση για τη ΔΕΔΑΠΑΛ

Αίτημα για Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τη ΔΕΔΑΠΑΛ και αιχμές για τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μυτιλήνης

Παραμυθένια εγκαίνια με πλήθος κόσμου στο πάρκο Αγίας Ειρήνης και μήνυμα γιορτής για όλη της Λέσβο
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Στους δρόμους ξανά οι συνταξιούχοι της Λέσβου

Κάλεσμα αγώνα ενάντια στην ακρίβεια, τις περικοπές και τον προϋπολογισμό του 2026
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Και δεύτερη προσφορά για τη γραμμή Βόλου‑ νησιών Βορείου Αιγαίου

«Πράσινο φως» και από τον Κικίλια μετά την επικοινωνία με τον Κώστα Μουτζούρη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Επικίνδυνες «κόντρες» ανηλίκων στα Κεραμειά

Η διασταύρωση Κεραμειών–Ιππείου έχει γίνει «πίστα» για ανηλίκους
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Λέσχη Εθνοφρουράς Μυτιλήνης

Μια πρωτόγνωρη γιορτινή δράση για τις οικογένειες των στελεχών της 98 ΑΔΤΕ με την πρωτοβουλία του Υποστράτηγου Νικόλαου Γκρέτσα