Στις 102 ανήλθαν από χθες στις 3 το μεσημέρι μέχρι σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου την ίδια ώρα, οι νέες μολύνσεις από κορονοιό στη Λέσβο, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Έτσι τα συνολικά κρούσματα στο νησί, στις δύο πρώτες ημέρες του μήνα είναι 227.
Την Τρίτη 1 Μαρτίου στη Λέσβο πραγματοποιήθηκαν 133 rapid test από τα οποία θετικά ήταν τα 39. Το ποσόστο θετικότητας διαμορφώθηκε στο 29.32%.
Πανελλαδικά
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες στην Ελλάδα είναι 15.557. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι μειώθηκαν σε 399. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με Covid -19 είναι 57, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 25.972 θάνατοι.