× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Μετά από τα 18 εκατομμύρια της Γκμίντερ στον Κύτελη, άλλα επτά από το Γεραπετρίτη

Εκατομμύρια πάνε κι έρχονται αλλά έργα δε γίνονται στο Δήμο Μυτιλήνης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2022

Μετά από τα 18 εκατομμύρια της Γκμίντερ στον Κύτελη, άλλα επτά από το Γεραπετρίτη

Ο Στρατής Κύτελης σήμερα με το Γιώργο Γεραπετρίτη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά τα 18 εκατομμύρια που έταξε η Μπεάτε Γκμίντερ στο Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη για τρία μεγάλα έργα τα οποία και επίσημα ανακοινώθηκαν από τη Δημοτική Αρχή για να ξεχαστούν στη συνέχεια, τώρα έρχεται και το πακέτο Γεραπετρίτη ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Στο μεσοδιάστημα υπήρξε και ένα πακέτο Πέτσα το οποίο αγνοείται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα 18 εκατομμύρια από την κ. Γκμίντερ εν όψει της απόφασης κατασκευής του νέου ΚΥΤ ανακοινώθηκαν πριν ένα χρόνο για την μετατροπή του ερειπιώνα του παλιού κολυμβητηρίου σε.... παλαί ντε σπορ (έργο 10 εκατομμυρίων), την ανάπλαση της πλαζ στα Τσαμάκια (έργο τριών εκατομμυρίων) και την επισκευή του Αγίου θεράποντα (έργο πέντε εκατομμυρίων). Για όλα αυτά φυσικά παρά τα πρωτοσέλιδα και την υπερπροβολή τους τίποτα δεν ξεκίνησε ακόμα και σε επίπεδο μελετών. Κι αυτό γιατί η δημοτική αρχή προσέκρουσε σε χίλια μύρια ζητήματα μεταξύ των οποίων και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κολυμβητηρίου και της πλαζ.

Τώρα το λοιπόν που τα 18 εκατομμύρια ξεχάστηκαν ήρθε η δημοτική αρχή να ανακοινώσει χρηματοδότηση επτά εκατομμυρίων από τη Κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κύτελης μετά από συνάντηση του σήμερα, μαζί με τους Δημάρχους Χίου και ανατολικής Σάμου με τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη  χρηματοδοτούνται «έκτακτες ανάγκες» του Δήμου Μυτιλήνης με το ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Επίσης χρηματοδοτείται με το ποσόν των πέντε εκατομμυρίων ευρώ η... μακέτα  ανέγερσης του νέου Δημαρχείου, με 600.000 ευρώ η ανάπλαση του πάρκου στο Ίππειος και με 400.00 ευρώ η μελέτη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου στο πρώην δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ!

Επίσης ο κ. Κύτελης ανακοίνωσε μέσω του Facebook ότι θα υπάρξει πρόγραμμα τουριστικής προβολής του βόρειου Αιγαίου ενώ ο κ. Γεραπετρίτης πριν το Πάσχα θα επισκεφθεί το Δήμο Μυτιλήνης.

Και ο κ. Κύτελης κατέληξε:.... «Ενωμένοι συνεχίζουμε»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Παντρεύτηκε ο Νίκος Γιαννάκας

Το απόγευμα της Λαμπροδευτέρας ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Χρύσα Κεραμίδου
ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Κυνήγι του Κρυμμένου Αυγού στα Τσαμάκια

Την Λαμπροτρίτη, στις 11 π.μ. με διοργανωτή την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δύο εβδομάδες εκτός δρομολογίων το Νήσος Σάμος

Από 15 ως 31 Μαϊού, για τις ανάγκες συντήρησης του πλοίου
ΧΩΡΙΑ

Έκαναν κούνια και στα Μιστεγνά

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή
ΧΩΡΙΑ

Γεωτρήσεις στη Γέρα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ Παναγιώτης Βάλεσης, γίνεται προσπάθεια επίσπευσης των ενεργειών που απαιτούνται για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων επάρκειας νερού που αντιμετωπίζει η περιοχή
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Λαμπροβδομάδα με ζέστη και Σάββατο με καταιγίδες και κρύο

Έντονη αστάθεια θα παρουσιάσει ο καιρός στη Λέσβο προς τα τέλη της εβδομάδα, με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας
ΘΕΑΤΡΟ

Πάσχα με θέατρο στο Παλαιοχώρι

Ακολούθησε ούζο και καλή διάθεση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ανοίγει το Parasol στη Σκάλα Ερεσού

Μιλήσαμε με τον παρά λίγο 34χρονο, νέο ιδιοκτήτη του ιστορικού μπαρ, καφέ, σημείου αναφοράς, Θανάση Καραολάνη που το ξανάφτιαξε με τα χέρια του
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Πανηγυρίζει η Μονή Αγίου Ραφαήλ στο Λόφο των Καρυών

Ξεχωριστή μέρα για τη Λέσβο η Λαμπροτρίτη 7 Mαίου
ΧΩΡΙΑ

Δευτερανάσταση σε Ίππειος και Μιστεγνά

Δείτε εδώ τα έθιμα που συνδέονται μαζί της
ΧΩΡΙΑ

Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανάσταση στο Μεσαγρό

Οι κάτοικοι του χωριού της Λέσβου τίμησαν την κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης
ΧΩΡΙΑ

Αντιμετωπίσθηκε άμεσα η φωτιά στην Πεδή της Βορειοατολικής Λέσβου

Ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που πήρε φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να μεταδοθεί γρήγορα η φωτιά στα παρακείμενα πεύκα. Ωστόσο η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής οδήγησε στην γρήγορη κατάσβεση.