× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο

Διήμερη επίσκεψη και υπηρεσιακές συναντήσεις με στελέχη του Σώματος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/1/2022

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος στη Λέσβο
' χρόνος ανάγνωσης

Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακή επίσκεψη στη Λέσβο, το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου,  συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος Αρχιπλοίαρχο Δημήτριο Κωσταράκη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Γεώργιο Χριστιανό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών, το Α Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Καλλονής καθώς και τον Λιμενικό Σταθμό Μήθυμνας όπου συνομίλησε με τα στελέχη, αντάλλαξε μαζί τους ευχές για το νέο έτος και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Σώματος τα πλωτά σκάφη της δύναμης FRONTEX  που επιχειρούν στo νησί,  στο πλαίσιο της Μικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ»,  συνομίλησε με τους κυβερνήτες, τους προϊσταμένους και τα πληρώματα των σκαφών και ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού, διαπίστωσε το υψηλό ηθικό του, ενώ συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Στο περιθώριο της επίσκεψής του συναντήθηκε επίσης με τον Διοικητή της 98 Α.Δ.Τ.Ε. καθώς και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Βορείου Αιγαίου με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της περαιτέρω βελτίωσης της συνεργασίας με το Λιμενικό Σώμα στη Λέσβο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στα ανοιχτά της Μυτιλήνης

Επτά οι διασωθέντες ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς αγνοούμενους
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αλλάζουμε το κλίμα στα FM: «εξωτικές σταδιοδρομίες»

Για να βρεις τον δρόμο σου, «το μυστικό είναι να κινείσαι». Μια συζήτηση με τις περιβαλλοντολόγους Φένια Καλαχάνη και Κέλλυ Νιτόδα.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δουλειά, πειθαρχία και όνειρο Ολυμπιακών Αγώνων για τον 17χρονο Βλάση Κιντάκα

Ο 17χρονος από τη Γέρα κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου, δουλεύοντας παράλληλα για να στηρίξει την προετοιμασία του- Τι είπε με τον προπονητή του Δ. Λουκαδή στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Νεκρός στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Εντοπίσθηκε το πρωί του Σαββάτου από στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Γιορτάζει το παρεκκλήσι των Αγίων Ακινδύνων στη Μυτιλήνη

Διαβάστε εδώ πότε χτίστηκε το παρεκκλήσι που βρίσκεται δίπλα στον ναό του Αγίου Θεράποντα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκόπελο της Γέρας

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 9.30 ως τις 13.30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ισχυροί νοτιάδες και καταιγίδες στο ανατολικό Αιγαίο

Άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ θα επικρατήσουν την Δευτέρα αναφέρει ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης
ΥΓΕΙΑ

Η Καλλονή στα ροζ για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στον Ροζ Περίπατο, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ενημέρωσης από το θεματικό πάρκο Βασιλειάδη
ΧΩΡΙΑ

Κουταλέλης: Τιμώ το έργο του Κώστα Ρούσσα

Ο νέος πρόεδρος της Αγιάσου γυρνά σελίδα μετά την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Μυτιλήνης και δηλώνει πως η Αγιάσος αξίζει ενότητα, συνεννόηση και δημιουργικό πνεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Πληροφορίες για εμπλοκή υπουργού
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ψαρά: Ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος προς τη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ολοκληρώθηκε ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πρώτη γνωριμία και προπόνηση για την Ακαδημίας Ποδηλασίας

Μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν την δράση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου