× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

«Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»

Στο όραμά του για τον Μανταμάδο, στην ολοκλήρωση έργων και δράσεων και στα σχέδια του για το μέλλον αναφέρθηκε ο πρόεδρος του χωριού Χαράλαμπος Τζελαϊδής

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 16/12/2021

«Στις εκλογές θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος»
' χρόνος ανάγνωσης

«Ο πετυχημένος πρόεδρος είναι εκείνος που κερδίζει το στοίχημα της καθημερινότητας», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στο «Ν» 99 fm και στην εκπομπή «Πρωινοί Διάλογοι», ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου Χαράλαμπος Τζελαϊδής , αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για την ολοκλήρωση και τον προγραμματισμό έργων και δράσεων στην περιοχή του.

Όπως σημείωσε από το 2019 που ξεκίνησε η νέα θητεία του έως και σήμερα έχουν προχωρήσει πάνω από 20 έργα και δράσεις, πολλά από τα οποία έχουν ήδη ολοκληρωθεί, παρά το γεγονός ότι διανύουμε μία δύσκολη συγκυρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο πρόεδρος ενός χωριού δεν φροντίζει νυχθημερόν και δεν νοιάζεται για τα αυτονόητα, όπως είναι η καθαριότητα, η ύδρευση, ο δημοτικός φωτισμός και η αγροτική οδοποιία. Πραγματικά ντρέπομαι όταν οι κάτοικοι του χωριού κάνουν παράπονο για αυτά τα ζητήματα  και προσπαθώ με πολύ αγώνα και προσπάθεια τουλάχιστον στο επίπεδο της καθημερινότητας να είμαστε συνεπείς».

Ο Χαράλαμπος Τζελαϊδής αναφερόμενος στο όραμά του για τον Μανταμάδο σημείωσε πως ονειρεύεται να δει στο χωριό του τα επόμενα χρόνια να έχει ολοκληρωθεί το Πολύκεντρο, το οποίο σήμερα είναι σε άσχημη κατάσταση, να έχει προχωρήσει η δημιουργία σχολής Κεραμικής και φυσικά να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μανταμάδος είναι η πατρίδα της κεραμικής. Πιστεύω σε αυτό και θέλω τα επόμενα χρόνια μέσα από τη δημιουργία της σχολής, η οποία όπως μας είπε ο Υφυπουργός Πολιτισμού ότι μπορεί να γίνει, και το Πολύκεντρο Μανταμάδου, η ανακαίνιση του οποίου πρέπει να προχωρήσει άμεσα, το όραμα αυτό να γίνει πραγματικότητα.

Επίσης σημαντικό για την κοινότητα είναι η ολοκλήρωση και στη συνέχεια στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου. Το εγχείρημα αυτό προχωράει καλά με τη στήριξη της 2ης ΥΠΕ η οποία φαίνεται ότι έχει αποδεχθεί  και έχει κάνει σημαντικά βήματα για την ολοκλήρωση του έργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ανακαινισμένο κτίριο της κοινότητας Μανταμάδου 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα παιδική χαρά του Μανταμάδου 

Το ανακαινισμένο Αρχοντικό Τζάννου

Εργασίες στο νεκροταφείο Μανταμάδου

Τσιμεντοστρώσεις στο Μανταμάδο 

Ο πρόεδρος του Μανταμάδου, ιδιαίτερα συγκινημένος στη διάρκεια της συνέντευξής του, ανέφερε ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος για την κοινότητα λόγω κατάργησης της ανεξάρτητης κάλπης για τους προέδρους.

«Θα προτιμήσω να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και αν εκλεγώ εφόσον οι συμπολίτες μου  κρίνουν ότι είμαι άξιος για αυτό, να συμβάλλω στην ολοκλήρωση των έργων και των δράσεων που έχουν ξεκινήσει».  

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του προέδρου του Μανταμάδου Χαράλαμπου Τζελαΐδή 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ο καύσωνας υποχωρεί αλλά η ζέστη μένει

Έως 38 βαθμούς κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στη Λέσβο αυτή την εβδομάδα. Δροσίζει από την Παρασκευή 1η Αυγούστου με μελτέμια στο Αιγαίο
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Κάηκε απορριμματοφόρο της Δυτικής Λέσβου στη φωτιά του Σκαλοχωρίου

Η φωτιά σύμφωνα με μαρτυρίες ξεκίνησε σε χωράφι με ξερά χόρτα κοντά σε αποθήκη του Δήμου
ΧΩΡΙΑ

Φωτιά στο Σκαλοχώρι

Επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής της Λέσβου και εναέρια μέσα. Το μέτωπο έχει περιοριστεί
ΒΙΒΛΙΟ

Στην παραλία Βατερών, παρέα με δανεικό βιβλίο

Μια πρωτότυπη ενέργεια από την Βιβλιοθήκη της Βρίσας. Τοποθετήθηκαν στην παραλία τρεις βιβλιοφωλιές ώστε οι λουόμενοι να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Φωτογραφική διαδρομή στα στενά της Μυτιλήνης

Η έκθεση της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης με τίτλο «Η ΦΕΜ μέσα στην πόλη», θα διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, από την 1η έως τις 31 του μήνα
ΔΡΑΣΕΙΣ

Καλοκαιρινή περιήγηση στο Μουσείο του Σιγρίου και τα απολιθωμένα

Ξεχωριστή εμπειρία για όσους και όσες βρεθούν στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας της Λέσβου με περιηγήσεις και παρουσιάσεις για όλες τις ηλικίες
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Φωτιά σε ξερά χόρτα στη Μυτιλήνη

Απέναντι από το εργοστάσιο της ΕΠΟΜ. Η πυρκαγιά περιορίστηκε γρήγορα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία
ΧΩΡΙΑ

Ένας μικρός άγγελος, επέστρεψε στον ουρανό

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια για την απώλεια της μικρής Χριστίνας από τη Γέρα που έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο
ΕΛΛΑΔΑ

Σε πύρινο κλοιό πολλές περιοχές της χώρας

Οκτώ μεγάλες φωτιές σε εξέλιξη, διεθνής συνδρομή ζητά η Ελλάδα
ΓΕΥΣΗ

Γεύσεις και μουσική στη 4η Γιορτή Γκιουζλεμέ στα Μιστέγνα

Μεγάλη συμμετοχή και ένθερμο κλίμα στη γιορτή που τίμησε την τοπική κουζίνα και την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου
ΧΩΡΙΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Σκαλοχώρι

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Αυγούστου
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η καρδιά της Μυτιλήνης ξαναχτυπά στην παλιά Αγορά

Συνάντηση του Δημάρχου Παναγιώτη Χριστόφα με επιχειρηματίες και τον Εμπορικό Σύλλογο – Κοινές παρεμβάσεις για ένα πιο ελκυστικό εμπορικό περιβάλλον