× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σημαντικές επαφές Στρατή Ζαφείρη στην Αθήνα

Πλώρη για την προσέλκυση επενδύσεων στην δυτική Λέσβο από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης του δήμου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2021

Σημαντικές επαφές Στρατή Ζαφείρη στην Αθήνα

Σημαντικές επαφές στην Αθήνα πραγματοποιεί από χτες Δευτέρα 29 Νοεμβρίου ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του δήμου Δυτικής Λέσβου Στρατής Ζαφείρης. Στόχος των συναντήσεων του κ.Ζαφείρη είναι η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και επιπλέον χρηματοδοτήσεων στον δήμο και για τον σκοπό αυτό έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με γενικούς γραμματείς και στελέχη υπουργείων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ.Ζαφείρης σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα Ανάπτυξης και Ενωσιακων Πόρων του ΥΠΑΑΤ Δημήτρη Παπαγιαννιδη. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης αρδευτικών έργων στον δήμο Δυτικής Λέσβου καθώς και άλλα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ.Παπαγιαννίδη.

Να σημειωθεί, πως ο κ.Ζαφείρης με την γνώση και την εμπειρία του ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2015 έως και τον Ιούλιο του 2018 προώθησε το σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών αναπτυξιακών πολιτικών και χαίρει εκτίμησης από τα επιτελικά στελέχη των υπουργείων αλλά και τους γενικούς γραμματείς. Είναι άλλωστε γνωστό πως ο κ.Ζαφείρης και η «αθόρυβη» δουλειά που επιτελεί ως Αντιδήμαρχος υπήρξε καθοριστική για την ένταξη σειράς έργων του δήμου Δυτικής Λέσβου σε πλείστα όσα χρηματοδοτικά προγράμματα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ