× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Από Δευτέρα οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων για το 2021

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/11/2021

Από Δευτέρα οι ενστάσεις για την εξισωτική αποζημίωση
' χρόνος ανάγνωσης

Σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ από την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου ξεκινάει η κατάθεση ενστάσεων για τους αγρότες κόπηκαν από την εξισωτική αποζημίωση. Η κατάθεση των ενστάσεων θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια συνήθη διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο, ώστε στην πληρωμή των επιδοτήσεων που θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα να περιληφθούν οι διορθωμένοι πίνακες των δικαιούχων της εξισωτικής αποζημίωσης.
Στην σχετική εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ τονίζεται: «ολοκληρώθηκε για το έτος αιτήσεων 2021 η επεξεργασία των υποβληθέντων αιτήσεων στήριξης και η σύνταξη των πινάκων παραδεκτών αιτήσεων στήριξης/πληρωµής, καθώς και των πινάκων με όλες τις μη παραδεκτές αιτήσεις στήριξης/πληρωµής του Μέτρου 13.
Κατά των πινάκων παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης που διαμορφώνονται από τα αποτελέσματα αυτής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 10, οι παραγωγοί δύναται να υποβάλλουν σχετική ενδικοφανή προσφυγή.
Για την διαδικασία υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής ισχύουν τα παρακάτω: 1.Οι προσφυγές υποβάλλονται εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία στην ανακοίνωση του ΕΦΔ της παρ. 7 του άρθρου 10 της προαναφερόμενης ΥΑ. Για το έτος αιτήσεων 2021 το διάστημα υποβολής ενδικοφανών προσφυγών ξεκινά την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 (ώρα 00.01 π.μ.) με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2019 (ώρα 23.59 μ.μ.)».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα φορέων Λέσβου για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

Στην πλατεία Σαπφούς, στις 20:00, καλούν Ενωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Λέσβου και Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Πλεύρης από Σάμο: «Ή επιστροφή ή φυλακή για τους λαθρομετανάστες»

Στις 25 Αυγούστου στη Λέσβο ο υπουργός Μετανάστευσης για επαφές με αυτοδιοικητικούς και επίσκεψη σε δομές
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αγιασώτικοι ήχοι ενός αιώνα ζωντάνεψαν ξανά «Στο Χάνι»

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Αγιασωτών παρουσίασε το τέταρτο ντοκιμαντέρ του για τη μουσική παράδοση
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΑ

Νόμιμη η κοπή δέντρων στον δρόμο Μανταμάδου

Στόχος η οδική ασφάλεια και η πυροπροστασία – Σταμάτησαν οι εργασίες μετά τις έντονες αντιδράσεις.
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΔΡΑΣΕΙΣ

Η Αγιάσος τιμά τους εθελοντές αιμοδότες της

Απολογισμός δράσης, ευχαριστίες και ένα μήνυμα αγάπης!
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ταλαιπωρία στη νυχτερινή πτήση Μυτιλήνη – Αθήνα

Τέσσερις ώρες καθυστέρηση για τους επιβάτες της Aegean
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Το ΦΕΚ που «φωνάζει» εγκατάλειψη στη Λέσβο

Άγρα, Αντίσσα, Συκαμνέα, Σκουτάρος βλέπουν τα σχολεία τους να υποβαθμίζονται – το Υπουργείο Οικογένειας υπάρχει μόνο στα χαρτιά, χωρίς πολιτικές για να κρατήσουν οι νέοι στα χωριά τους
ΘΡΑΣΟΣ ΑΒΡΑΑΜ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Στον όμιλο Vivartia η εταιρεία Ελαΐτις

Η μεγάλη επιχείρηση της Λέσβου που δραστηριοποιείται στον τομέα του catering μπήκε υπό την «ομπρέλα» του μεγάλου ελληνικού ομίλου τροφίμων
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Η Ειρήνη Μπουντούκη μιλά μόδα, αποδοχή και ζωή χωρίς ετικέτες

Το μοντέλο με καταγωγή από την Πέτρα, επισκέπτεται τη Λέσβου κάθε καλοκαίρι και μίλησε εφ' όλης της ύλης στο «Ν»
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Κάλεσμα σε συστράτευση για το Πνευματικό Κέντρο «Μίλτης Παρασκευαΐδης»

Ο Μάκης Κουρσούνης, αντιπρόσωπος του Συλλόγου Παφλιωτών Αθήνας στην Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), μίλησε στο ρ/σ 99 fm «ΣΤΟ ΝΗΣΙ» για το ζήτημα που απασχολεί τους συντοπίτικους συλλόγους της Αθήνας.
ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μείωση των επιβατών στις πτήσεις εσωτερικού τον Ιούλιο

Στο 2,7% η αύξηση των επιβατών στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης. Τα στοιχεία που έδωσε η Fraport για τα 14 αεροδρόμια της χώρας δείχνουν υποχώρηση μικρή βελτίωση της επιβατικής κίνησης.
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στο Αναγνωστήριο Αγιάσου

Πάνω από 150 έργα μικρών δημιουργών εντυπωσίασαν το κοινό