× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σύλληψη αστυνομικού για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του

Σοκ στην κοινωνία των Τρικάλων

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2021

Σύλληψη αστυνομικού για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του
' χρόνος ανάγνωσης

Προσθέστε το Νησί στις αναζητήσεις σας

Add stonisi.gr on Google ↗

Συνελήφθη, ύστερα από σοκαριστική καταγγελία της πρώην συζύγου του, αστυνομικός για ασέλγεια στο 4χρονο παιδί του.Η σύλληψη του αστυνομικού έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην πόλη των Τρικάλων, όπου και διαμένει.

Ο 29χρονος αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα και την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο 29χρονος αστυφύλακας, στις 6 Νοεμβρίου, νωρίς το μεσημέρι, πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και πήρε την 4χρονη, προκειμένου να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.


Ωστόσο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η μητέρα του παιδιού ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο, με την κόρη της, κάτι που ο πατέρας απέφευγε, ζητώντας να κρατήσει την μικρή και το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας ως δικαιολογία πως είχε πάει στο χωριό Μεσοχώρα και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα. Η μητέρα αρνήθηκε και έτσι επέστρεψε το παιδί το βράδυ, περίπου στις 22.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η μητέρα έμεινε μόνη με την 4χρονη κόρη της παρατήρησε πως ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, κάτι που δεν συνήθιζε. Παράλληλα παρατήρησε στο σώμα της σημάδια τα οποία δεν είχε πριν. Η μητέρα επέμεινε σε ερωτήσεις με αποτέλεσμα η τετράχρονη να πει «με πείραξε ο μπαμπάς», δείχνοντας με τα χεράκια της τα γεννητικά της όργανα.

Η μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες έβγαλε φωτογραφίες και την επόμενη μέρα επικοινώνησε με τον παιδίατρο προκειμένου να εξετάσει το παιδί, κάτι το οποίο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Τρικάλων, εκεί όπου τελικά εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο .

Οι αστυνομικοί αφού πήραν την έγκριση, πήραν κατάθεση από το παιδί, παρουσία ψυχολόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Όπως προέκυψε οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της φέρεται να έγιναν όταν βρίσκονταν στο χωριό Μεσοχώρα . Όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, φέρεται να της είπε «να μην αναφέρει τίποτα για όσα έγιναν».

Όπως όλα δείχνουν δεν ήταν η πρώτη φορά που ασέλγησε στο παιδί, καθώς φέρεται να είχε ασελγήσει σε βάρος της ενώ βρίσκονταν στην Κρήτη αλλά και στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Ο 29χρονος αστυφύλακας είχε συλληφθεί και το 2018 για κατοχή ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ίδιος φέρεται να ήταν επιθετικός και βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του.

Τον τελευταίο χρόνο, όταν και έληξε το συμφωνητικό που είχαν μεταξύ τους και όριζε την διατροφή και την επικοινωνία του 29χρονου με το παιδί, είχαν προχωρήσει σε προφορική συμφωνία και έτσι έπαιρνε το παιδί δύο φορές την εβδομάδα και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Οι εντάσεις όμως συνέχιζαν ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, καθώς κάποιες φορές καθυστερούσε να επιστρέψει το παιδί.

Τόσο το εσώρουχο του παιδιού όσο και τα κλινοσκεπάσματα από το σπίτι, εξετάζονται για dna ενώ έχουν κατασχεθεί και Ψηφιακές συσκευές μεταξύ των οποίων σκληροί δίσκοι , υπολογιστές και usb.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο σχετικής καταγγελίας και το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, ο οποίος και εξέδωσε το σχετικό ένταλμα σύλληψης.»

[ΠΗΓΗ]

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add stonisi.gr on Google ↗
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Βλάβη στο «Αιολίς»

Δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο προς Μύρινα λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης στην κύρια μηχανή. Στο λιμάνι παραμένει το πλοίο μέχρι την αντικατάσταση του εξαρτήματος
Βλάβη στο «Αιολίς»
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Καλοκαίρι στον Αγιο Ευστράτιο με θέατρο, μουσική και δράσεις για παιδιά

Δείτε εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων που ανακοίνωσε ο Δήμος του νησιού
Καλοκαίρι στον Αγιο Ευστράτιο με θέατρο, μουσική και δράσεις για παιδιά
ΕΛΛΑΔΑ

Υποχώρησε στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Αισθητή αποκλιμάκωση του ρυθμού αύξησης των τιμών καταναλωτή σε σχέση με τον Μάιο, όταν ο ετήσιος πληθωρισμός είχε διαμορφωθεί στο 5%
Υποχώρησε στο 3,9% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο
ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης

Σε ηλικία 75 ετών
Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης
ΚΟΣΜΟΣ

Ο χρυσός καταγράφει το χειρότερο τρίμηνο της τελευταίας δεκαετίας

Απώλειες περίπου 14% στο δεύτερο τρίμηνο του 2026, καθώς οι προσδοκίες για αυξήσεις επιτοκίων στις ΗΠΑ, οι εκροές από τα ETF και η στροφή των επενδυτών προς την τεχνητή νοημοσύνη ασκούν ισχυρές πιέσεις στις τιμές του πολύτιμου μετάλλου.
Ο χρυσός καταγράφει το χειρότερο τρίμηνο της τελευταίας δεκαετίας
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

«Καμία ανοχή στη βία απέναντι στους υγειονομικούς»

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Λήμνου συνδέει το σοβαρό περιστατικό στα Επείγοντα με τις χρόνιες ελλείψεις του δημόσιου συστήματος υγείας και ζητά άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου, προστασία των εργαζομένων και πλήρη στελέχωση των υπηρεσιών
«Καμία ανοχή στη βία απέναντι στους υγειονομικούς»
ΕΛΛΑΔΑ

Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και κατάργηση του ΕΦΚ στον καφέ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων υπογραμμίζει πως ο κλάδος βρίσκεται σε εποχή συρρίκνωσης εδώ και 15 μήνες
Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και κατάργηση του ΕΦΚ στον καφέ
ΕΛΛΑΔΑ

«Επικήρυξε» τον λαγοκέφαλο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ξεκινά πιλοτικό πρόγραμμα ύψους 1,5 εκατ. ευρώ σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, με οικονομικό κίνητρο στους επαγγελματίες αλιείς για τον περιορισμό του εισβολικού είδους. Έως 5,33 ευρώ το κιλό για κάθε ψάρι που αλιεύεται
«Επικήρυξε» τον λαγοκέφαλο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στο επίκεντρο τα μεγάλα ζητήματα του Βορείου Αιγαίου

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Στέφανο Γκίκα και τον νέο Γενικό Γραμματέα Αιγαίου Φώτη Μάγγο, θέτοντας τις προτεραιότητες για τα νησιά
Στο επίκεντρο τα μεγάλα ζητήματα του Βορείου Αιγαίου
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Στη Σύνοδο Πρυτάνεων ο Κώστας Μουτζούρης και νέα οδικά έργα για τη Χίο

Ο πρώην Πρύτανης του ΕΜΠ επιστρέφει στον ακαδημαϊκό χώρο ως Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ενώ παράλληλα ενέταξε δύο σημαντικά έργα οδικής ασφάλειας στη Χίο
Στη Σύνοδο Πρυτάνεων ο Κώστας Μουτζούρης και νέα οδικά έργα για τη Χίο
ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Διπλή επιχείρηση διάσωσης στη Λήμνο μέσα σε λίγες ώρες

Δύο χειριστές SUP παρασύρθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους στον κόλπο του Μούδρου, ενώ λίγο αργότερα διασώθηκε πεντάχρονο παιδί που επέπλεε σε φουσκωτό στρώμα
Διπλή επιχείρηση διάσωσης στη Λήμνο μέσα σε λίγες ώρες
ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημόσιο έχασε 268.000 εργαζόμενους σε μία δεκαετία

Η έκθεση της ΠΑΝΣΥΠΟ καταγράφει μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, καθυστερήσεις έως και τριών ετών στις προσλήψεις και αυξανόμενη εξάρτηση από συμβασιούχους
Το Δημόσιο έχασε 268.000 εργαζόμενους σε μία δεκαετία