× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Έφτασαν τα οχήματα στη Δυτική Λέσβο

«Επενδύουμε στον στόλο, μειώνουμε τα λειτουργικά έξοδα» σχολίασε ο Ταξιάρχης Βέρρος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/10/2021

Έφτασαν τα οχήματα στη Δυτική Λέσβο

Οι πρώτες παραλαβές νέων οχημάτων έγιναν σήμερα από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου. «Είπαμε, να παραδώσουμε κάτι που να δουλεύει. Επενδύουμε στην ανανέωση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων έργου για να μειώσουμε ουσιαστικά τα λειτουργικά τους έξοδα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, Ταξιάρχης Βέρρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για επτά διπλοκάμπινα αγροτικά πετρελαίου - τα δύο με εξαρτήματα για το χιόνι - και ένα επιβατικό. Έπονται τα απορριμματοφόρα, τα μηχανήματα έργου και τα πυροσβεστικά.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του στο «Ν» ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Στρατής Ζαφείρης, τα οχήματα που παραλήφθηκαν, μαζί με άλλα τρία που αναμένονται το επόμενο διάστημα, αγοράστηκαν με την ειδική χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών ου δόθηκε στους νέους δήμους ως προίκα στην αρχή της θητείας τους. 

«Τότε σημειώνει ο Στρατής Ζαφείρης πήραμε 2 εκατομμύρια ευρώ και αποφασίσαμε ως δήμος να αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά για την αγορά νέων οχημάτων με δεδομένο ότι ο στόλος του δήμου μας αποτελείται από παλιά οχήματα και μηχανήματα με πολλά προβλήματα. Εν μέσω πανδημίας και λίγες μέρες μετά τα γεγονότα της Καράβας, με ελάχιστο προσωπικό, καταφέραμε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες καθαριότητας, αυτεπιστασίας και τη στήριξη του ίδιου του δημάρχου, να καταθέσουμε πρόταση για τη δέσμευση των χρημάτων,.αφού πρώτα καταγράψαμε τις ανάγκες που υπάρχουν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παραλάβουμε 10 οχήματα ενώ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το επόμενο διάστημα θα παραλάβουμε άλλά 10 ηλεκτροκίνητα  αυτοκίνητα για τις ανάγκες του δήμου μας». 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ