× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Δωρεάν rapid test στους αθλητές

Για τα σωματεία της Δυτικής Λέσβου με τη συνδρομή μικροβιολογικού εργαστηρίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2021

Δωρεάν rapid test στους αθλητές

Το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου έπειτα από συνεννόηση με τα σωματεία που εδρεύουν στη Δυτική Λέσβο, εξασφάλισε τη συνδρομή του μικροβιολογικού εργαστηρίου «Life Check» που προθυμοποιήθηκε αφιλοκερδώς να πραγματοποιεί δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους για τον Covid-19 στους αθλητές, στο πλαίσιο της υφιστάμενης εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων πριν τους αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Για την πρωτοβουλία αυτή, είναι ενήμερη και η ΕΠΣ Λέσβου και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο τα ερασιτεχνικά σωματεία των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου στη σχετική του δήλωση ευχαρίστησε θερμά τη διεύθυνση του μικροβιολογικού εργαστηρίου και προσωπικά τον κ. Χατζηχαραλάμπους για το ενδιαφέρον του και την ευαισθησία του στο αίτημα του Δήμου. 

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ