× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο!

Απίστευτο γεγονός μέσα στην ανοιχτή αγορά της Μυτιλήνης. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και έφυγε ενώ η Αστυνομία... περί άλλων τυρβάζει

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/9/2021

Πίτμπουλ δάγκωσε στην κοιλιά εξάχρονο!
' χρόνος ανάγνωσης

Και ξαφνικά η βραδινή βόλτα στην αγορά της Μυτιλήνης μιας μητέρας με τα δυο της παιδιά – αγόρια ηλικίας έξη και οκτώ ετών – παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.
Στο ύψος της Τράπεζας Πειραιώς το αμέριμνο εξάχρονο αγόρι δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί ράτσας πίτμπουλ που ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του που το κρατούσε κοντά του έχοντας τυλίξει το λουρί του στο χέρι του και που εκείνη τη ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων.

Χωρίς να προλάβει ο ιδιοκτήτης του να αντιδράσει, ακαριαία ο σκύλος στράφηκε προς το παιδί που εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα του και το δάγκωσε στην κοιλιά, λίγο πάνω από τα γεννητικά του όργανα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τον ιδιοκτήτη του να προσπαθεί να ανοίξει το στόμα του σκύλου που είχε «κλειδώσει» στην κοιλιά του παιδιού και τους περαστικούς, με πρώτη τη μητέρα, να παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της Μυτιλήνης γεγονός.

Όταν το παιδί απελευθερώθηκε τελικά από τα δόντια του σκύλου, κατέφυγε με τη μητέρα του και τον αδελφό του σε γειτονικό βιβλιοπωλείο ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς τα τραύματα ήταν επιφανειακά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πήρε το σκύλο και έφυγε
Εδώ ας σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου πήρε το ζώο και εξαφανίστηκαν προφανώς φοβούμενος ποινικές επιπτώσεις με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ενώ όπως έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν, η αντιμετώπιση του περιστατικού από την Αστυνομία ήταν από χαλαρή έως αδιάφορη.

Η μητέρα του παιδιού πήγε στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου πλην όμως διαπίστωσε μια χωρίς προηγούμενο δυσθυμία (κατ’ ελάχιστον) από μέρους του αξιωματικού υπηρεσίας να ασχοληθεί με το θέμα. Ανάλογη με αυτήν που είχε αντιμετωπίσει και όταν τηλεφωνικά είχε απευθυνθεί σε αυτόν για να λάβει απάντηση της μορφής «και τι θέλετε να κάνω τώρα».

Ας σημειωθεί, ότι στην υπόδειξη από τη μητέρα του παιδιού, που εργάζεται σε κρίσιμη θέση του Ελληνικού Δημοσίου, ότι ο ιδιοκτήτης του σκύλου μπορεί να εντοπισθεί από τις κάμερες της τράπεζας αφού εκείνη την ώρα έκανε ανάληψη χρημάτων έλαβε την απάντηση «αν αυτός που θα πάει να δει το καταγεγραμμένο υλικό τύχει να τον ξέρει κάτι θα γίνει...»!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στις δημόσιες τουαλέτες της Μυτιλήνης

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έγιναν στην Αγιάσο και τη Μόρια, ενώ έχει ξεκινήσει και το έργο επισκευής των δημόσιων τουαλετών στο Πλωμάρι
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το Κίνημα Δημοκρατίας για την επίσκεψη Πλεύρη στη Λέσβο

«Το Δημόσιο ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χωρίς να λειτουργεί η δομή στα Μεγάλα Θέρμα»
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανεμώτια

Νεκρός 30χρονος από τη Φίλια, και τραυματίας ο 28χρονος συνεπιβάτης
ΒΙΒΛΙΟ

Δωρεάν ανοιχτά μαθήματα για παιδιά και ενήλικες στο aRtοποιώ

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό απαιτείται κράτηση
ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

«Όχι στη Βάστρια – Όχι στις φυλακές ψυχών»

Ηχηρό μήνυμα του ΚΚΕ από τη Λέσβο
ΔΡΑΣΕΙΣ

Ποδήλατο και Πανεπιστήμιο πάνε μαζί με τον Δήμο Μυτιλήνης

Ο νέος σταθμός στον λόφο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στηρίζει την καθημερινότητα φοιτητών και προσωπικού
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Η Παναγία η Βηματάρισσα εορτάζεται στη Μυτιλήνη

Την Κυριακή 31 Αυγούστου
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ο 15ος «Γαβαθώνιος» ένωσε και φέτος μικρούς και μεγάλους

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Αύγουστο του 2026. Και τότε, όλοι μαζί, θα ξαναφωνάξουν: «Πλάλω τσι Ξιπατώθκα!»
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Καλή αρχή» για τον ΦΟΔΣΑ Βορείου Αιγαίου με προσφυγές στο ΣτΕ

Οι Δήμοι Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου προσφεύγουν θεωρώντας ότι αδικούνται από την κατανομή των μετοχών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Μόνη και αβοήθητη ηλικιωμένη γυναίκα στη Μυτιλήνη

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στις αρχές από περιοίκους και γείτονες της γυναίκας. Επείγει να μεταφερθεί σε κατάλληλο χώρο και να της παρασχεθεί φροντίδα
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΧΩΡΙΑ

Καταγγελία για κακοποίηση αλόγων στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στην Αγιάσο

Ο Αγιασώτης Ηλίας Ψυρούκης, μόνιμος κάτοικος του χωριού, υπογραμμίζει την ανάγκη σεβασμού αλόγων και να πάψουν πρακτικές κακοποίησης τους
ΧΩΡΙΑ

Εθελοντική αιμοδοσία στα Λουτρά στις 27 Αυγούστου

Από τις 5.00 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ στην αίθουσα πολιτισμού του χωριού.