× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εργασίες ευπρεπισμού στα χωριά της δυτικής Λέσβου

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Ασανούλας Γιαννή –Κοκκινέλλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/8/2021

Εργασίες ευπρεπισμού στα χωριά της δυτικής Λέσβου

Τρεις μήνες από την θεομηνία και οι εργασίες (κοπή, ευπρεπισμός, κλάδεμα) του Δήμου Δυτικής Λέσβου και της Υπηρεσίας Πρασίνου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στα περισσότερα χωριά του δήμου, σε κοιμητήρια, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και σε εκκλησίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στη Βατούσα, στο Υψηλομέτωπο, στη Βρίσα, στην Αγία Παρασκευή, στα Λάψαρνα της Άντισσας, στο Κεράμι, αλλά και στο δημοτικό σχολείο της Καλλονής.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή –Κοκκινέλλη οι εργασίες –βάσει των υποδείξεων των Υπηρεσιών Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας και των αιτημάτων των πολιτών- θα έχουν ολοκληρωθεί έως τον Σεπτέμβρη, ενώ πέραν των εργασιών γίνονται και οι προβλεπόμενες διαδικασίες ραντίσματος κατά των γενικών ασθενειών και της βαμβακίασης των πεύκων και των πλατανιών.

Οι εργασίες συνεχίζονται με φυτεύσεις από σήμερα στα Αριανά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ