× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Συγκέντρωση τροφίμων και ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους

Μια πρωτοβουλία του Ταξιάρχη Βέρρου και της Ιωάννας Κατανάκη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/8/2021

Συγκέντρωση τροφίμων και ζωοτροφών για τους πυρόπληκτους

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη καλούν τους δημότες του Δήμου Δυτικής Λέσβου να συμπράξουν για το ελάχιστο που μπορεί να γίνει προς υποστήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται επί μία εβδομάδα από τον πύρινο εφιάλτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουν σήμερα την πρωτοβουλία για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και ζωοτροφών για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, στην Εύβοια, στην Αρχαία Ολυμπία και στην Ανατολική Μάνη.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους στα γραφεία των κοινοτήτων τους και οι κάτοικοι της Καλλονής στη Διεύθυνση Πολιτισμού, στο κεντρικό κτήριο του Δήμου απέναντι από τη Μητρόπολη.
Αφού συγκεντρωθούν τα αγαθά, ενδεχομένως και εκείνα που συγκεντρώνουν ήδη Σύλλογοι ή άλλοι φορείς στη Δυτική Λέσβο, ο Δήμος θα φροντίσει να τα συγκεντρώσει όλα για να τα προωθήσει εν συνεχεία στους πληττόμενους Δήμους από τις πυρκαγιές.

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (22533-50510) λειτουργεί καθημερινά.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ