× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ολοκληρώνεται ως το τέλος του χρόνου το λιμάνι του Σιγρίου

Αυτή την περίοδο τα συνεργεία της εταιρείας εργάζονται στο αλιευτικό καταφύγιο το οποίο βρίσκεται στην τελική ευθεία

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσίευση 28/7/2021

Ολοκληρώνεται ως το τέλος του χρόνου το λιμάνι του Σιγρίου

Ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος του έτους το λιμάνι του Σιγρίου, οι εργασίες του οποίου έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία. Όπως αναφέρει μιλώντας στην κάμερα του  «Ν» ο υπεύθυνος μηχανικός εργοταξίου, Γιώργος Παπαφωτίου, το έργο βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο και αυτή την περίοδο κατασκευάζεται το αλιευτικό καταφύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ειδικότερα, σημειώνει ο Γιώργος Παπαφωτίου, με την κατασκευή  του αλιευτικού καταφυγίου, το έργο  ολοκληρώνεται και απομένουν μόνο ορισμένες μηχανολογικές εργασίες που εκκρεμούν. Το κεντρικό λιμάνι θα είναι και αυτό έτοιμο ως το τέλος του έτους με ηλεκτροφωτισμό και ό,τι άλλο απαιτείται για την ασφαλής λειτουργία του».

Όπως υπογραμμίζει ο μηχανικός της εργολήπτριας εταιρείας και από φέτος θα μπορούσε το λιμάνι να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας δεν επιτρέπουν ακόμη την ασφαλή πρόσδεση πλοίων. Ωστόσο πολύ σύντομα, πρόσθεσε αυτό θα είναι εφικτό.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ