× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Στη μεγάλη γιορτή των κεραμιστών!

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου στο Πολύκεντρο Μανταμάδου εγκαινιάζεται η 25η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/7/2021

Στη μεγάλη γιορτή των κεραμιστών!

Ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 29 Ιουλίου η 25η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν 9 το βράδυ, ενώ η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου 2021. Στα εγκαίνια της Έκθεσης θα συμμετέχει και το μουσικό συγκρότημα «Ηχόχρωμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συμμετέχουν όλοι οι κεραμιστές του Μανταμάδου, κεραμιστές από άλλα χωριά του νησιού και άλλες περιοχές της χώρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των συμμετοχών θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η 25η Παλλεσβιακή Έκθεση Κεραμικής διοργανώνεται από την Κοινότητα  Μανταμάδου, τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού – Αθλητισμού Τουρισμού δήμου Δυτικής Λέσβου. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι καθημερινά εκτός Δευτέρας και από ώρες 10:00 με 14:00 και 18:30 με 20:30.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ