× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40 έως 44 ετών

Δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/4/2021

Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40 έως 44 ετών

Ο εμβολιασμός των ατόμων 40-44 ετών προχωράει με εντατικούς ρυθμούς, καθώς σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα emvolio.gov.gr για όσους έκλεισαν ραντεβού μέσω της άυλης συνταγογράφησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες που έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση (μέσω της πλατφόρμας ehealth.gov.gr), και εφόσον θα καθίστανται δικαιούχοι εμβολιασμού, θα λάβουν ένα γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους από τον αριθμό 13034, που θα τους ειδοποιεί ότι έχει πραγματοποιηθεί προ-κράτηση ραντεβού. Το γραπτό μήνυμα θα αναφέρει τον Κωδικό Ραντεβού, την ημερομηνία και ώρα εμβολιασμού και το προτεινόμενο εμβολιαστικό κέντρο. Ως εμβολιαστικό κέντρο προ-επιλέγεται το πλησιέστερο διαθέσιμο με βάση τον Ταχυδρομικό Κώδικα που έχει δηλωθεί.


Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει ή να τροποποιήσει το προ-κρατημένο ραντεβού του εντός 120 ωρών. Η επιβεβαίωση του προ-κρατημένου ραντεβού δύναται να γίνει από τον πολίτη με έναν από τους δύο εξής τρόπους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Με αποστολή του Κωδικού Ραντεβού μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) στο 13034. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν πληκτρολογήσει σωστά τον Κωδικό Ραντεβού (λόγου χάρη, εξαιτίας τυπογραφικού λάθους), θα λάβει απαντητικό SMS που θα τον ενημερώνει ότι ο Κωδικός Ραντεβού είναι λανθασμένος.

Με είσοδο στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr και επιβεβαίωση του προ-κρατημένου ραντεβού.

Για την τροποποίηση του προ-κρατημένου ραντεβού του, ο πολίτης εισέρχεται στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr εντός 120 ωρών από τη στιγμή που έλαβε το ενημερωτικό SMS από τον αριθμό 13034. Εκεί ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να δει και να τροποποιήσει όπως προτιμά το ραντεβού του, σύμφωνα με τις διαθεσιμότητες ανά εμβολιαστικό κέντρο και να το επιβεβαιώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σε περίπτωση που ο πολίτης δεν επιβεβαιώσει το ραντεβού του (με ή χωρίς τροποποίηση) εντός 120 ωρών απελευθερώνεται η προ-κράτηση και ο πολίτης έχει τη δυνατότητα μετέπειτα να προγραμματίσει νέο ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Γέρα: Όταν η φύση κάνει…θαύματα!

Γράφει η ΤΑΞΟΥΛΑ ΖΑΧΟΥ
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Summer Art Camp στο πολυχώρο τέχνης Λευκό Χαρτί

Εξερεύνηση, παιχνίδι, κατασκευές, κίνηση, χορό, θεατρικό παιχνίδι, πειράματα, μουσική, διασκέδαση, έμπνευση και δημιουργία!
ΑΤΖΕΝΤΑ

Δράση παρατήρησης της Σελήνης στην Πλατεία Σαπφούς

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Αστρονομίας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ευεξία, χαλάρωση και θεραπεία στα ιαματικά λουτρά του Πολιχνίτου

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν οι λουόμενοι των νέων ιαματικών εγκαταστάσεων Ιπποκράτης που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Πάσχα. Οι Γερμανοί τουρίστες μιλώντας στην κάμερα του «Ν» περιγράφουν με θερμά λόγια την εμπειρία τους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Συμμετοχές από την Λέσβο στο 6th Meteora M.T.B Race

Οι Κώστας Λαϊνάς, Μπάμπης Μπουντάκης, Νίκος Πέππας και Αντώνης Σακελλαρίου του Ποδηλατικού Συλλόγου θα εκπροσωπήσουν την Λέσβο στον αγώνα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Μια γιορτή για τη μανούλα στην Καλλονή

Το 1ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης «Με χορό και μουσική, κοίτα… παίζουμε μαζί!»
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Η Αθανασία Δαφιώτη στο βιβλιοπωλείο Book and art

Θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, βασισμένα στα βιβλία της
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Opening fiesta για το Bracciera στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Την Παρασκευή 17 Μαΐου με τον dj Bobito
ΑΤΖΕΝΤΑ

Νέο Lego Printing για παιδιά από 5 ετών και πάνω

Από το εργαστήριο καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας και χαρακτικής "tortuguita" της Δέσποινας Αναστασοπούλου
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Ανήλικα παιδιά, έρμαια της δικομανίας

Μία περίπλοκη υπόθεση γονέων που δεν συνεργάζονται απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο στη Μυτιλήνη που καταδίκασε τη μητέρα με δύο μήνες ποινή φυλάκισης
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξενάγηση στα Λαδάδικα της Μυτιλήνης με την «Παρέα»

Περπατάμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου της πόλης, τον 19ο αιώνα -Γράφει η ΠΑΡΕΑ*