Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στον Αφάλωνα, χωριό του Δήμου Μυτιλήνης, με την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα να αποτελεί το επόμενο σημαντικό στάδιο του έργου.
Την πρόοδο των εργασιών γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το γήπεδο, όπου έχει ήδη διαμορφωθεί ο νέος αγωνιστικός χώρος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το έργο αναμένεται να ενισχύσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής, προσφέροντας έναν σύγχρονο χώρο άθλησης για τους κατοίκους και τα αθλητικά σωματεία του Αφάλωνα και της ευρύτερης περιοχής.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Το κόμμα προειδοποιεί ότι η αποφυλάκισή του και η προαναγγελθείσα επιστροφή του στην πολιτική σκηνή επιβεβαιώνουν πως η μάχη απέναντι στην Ακροδεξιά παραμένει ανοιχτή
Επίσημη πρόταση να είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο γενικός διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου και μέλος της διοίκησης της ΕΘΕΑΣ
Εκδηλώσεις μνήμης την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στη Μυτιλήνη, με τη συμμετοχή προσφυγικών σωματείων και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα Μυτιλήνης»
Πάνω από 100 υπογραφές για την τσιμεντόστρωση του χωματόδρομου που χρησιμοποιούν καθημερινά μαθητές - Διαβεβαίωση στο «Ν» ότι θα αναζητηθεί τρόπος ένταξής του σε έργο