
Επίσκεψη στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 17 Ιουλίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Λέσβο ο υπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο Βόρειο Αιγαίο.
Ειδικότερα, ο κ. Χρυσοχοΐδης αναμένεται να επισκεφθεί τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, και τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Παναγιώτη Χριστόφα. Στο επίκεντρο των επαφών εκτιμάται ότι θα βρεθούν ζητήματα ασφάλειας, αστυνόμευσης και στελέχωσης των υπηρεσιών, καθώς και θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα επισκεφθεί τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ανώτατα στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Αστυνομίας. Εκεί αναμένεται να ενημερωθεί για την επιχειρησιακή κατάσταση στην περιοχή, τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών και τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφώνει η νησιωτικότητα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης, καθώς και η ακριβής ατζέντα των συναντήσεων, αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.