
Με αφορμή την ολοκλήρωση του 24ου Πανελλήνιου Καρδιολογικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη, ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου προχώρησε σε δημόσια δήλωση, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του προς τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Στη δήλωσή του αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον αντιπρόεδρο της φαρμακοβιομηχανίας ΕΛΠΕΝ Θεόδωρο Τρύφωνα, τον οποίο συνεχάρη για τη σημαντική προσφορά του στον χώρο της υγείας αλλά και για τη συνολική κοινωνική παρουσία και προσφορά της οικογένειάς του στη Λέσβο.
Παράλληλα ο Χαράλαμπος Αθανασίου ευχαρίστησε δημόσια τον διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ανδρόνικο, κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και ευαίσθητο άνθρωπο, ο οποίος επί σειρά ετών προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες της Λέσβου.