Το Σάββατο 16 Μαΐου και ώρα 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα «Ο εθελοντισμός, ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθούν οι μαθητές σχολείων της Λέσβου που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, αναδεικνύοντας μέσα από τις δημιουργίες τους τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Παράλληλα, θα τιμηθούν και μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν στηρίξει έμπρακτα τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επιβεβαιώνοντας πως το πνεύμα του εθελοντισμού έχει ισχυρή παρουσία στη μαθητική κοινότητα του νησιού.
Οι διοργανωτές στέλνουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας, υπογραμμίζοντας πως «μέσα από τα μάτια των παιδιών ζει η ελπίδα για έναν κόσμο καλύτερο», αναδεικνύοντας τον καθοριστικό ρόλο της νέας γενιάς στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας με περισσότερη ευαισθησία και προσφορά.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Οι καθυστερήσεις στις ενισχύσεις, η κινητοποίηση της 8ης Νοεμβρίου και τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο στο επίκεντρο της εκπομπής «Τα παιδία παίζει», με τη Μαρία Χατζηγεωργίου, τον Θράσο Αβραάμ και τη Δέσποινα Φραντζή
Παρέμβαση του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα για τις εκκρεμότητες του πρωτογενούς τομέα – Χρηματοδότηση, στελέχωση των Δήμων και μέτρα για το δημογραφικό στο επίκεντρο
Το Συντονιστικό Γραφείο της ΕΛ.Α.Σ. Χίου προειδοποιεί για τις συνέπειες του κλεισίματος του αεροδρομίου, της υποστελέχωσης του νοσοκομείου και της διακοπής συνεργασίας ακτινοδιαγνωστικών κέντρων με τον ΕΟΠΥΥ
Στο επίκεντρο της περιοδείας τα προβλήματα στρατιωτικών και φαντάρων, οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι επιπτώσεις της εμπλοκής της χώρας σε πολεμικές συγκρούσεις
Μια μεγάλη μουσικοθεατρική παραγωγή με 120 συντελεστές για την 114η επέτειο Απελευθέρωσης της Μυτιλήνης, με στόχο να γνωρίσουν οι νέες γενιές την ιστορία του τόπου τους και να κατανοήσουν το πραγματικό νόημα των επετείων