
Ο Σύλλογος κατοίκων Κουλμπάρας και Κιόσκι Μυτιλήνης «το κιρκινέτσι» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, σε μια συνάντηση με έντονο το στοιχείο της γειτονιάς και της συλλογικότητας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί στην αυλή του παρεκκλησίου της Αγίας Αικατερίνης, με πρόσβαση από την οδό Κιλκίς και το πρώτο σοκάκι αριστερά ανεβαίνοντας τον κεντρικό δρόμο της Κουλμπάρας, την οδό Βερναρδάκη.
Η βασιλόπιτα του Συλλόγου θα μοιραστεί σε όλους, συνοδευόμενη από ευχές για μια χρονιά όπως τη θέλουν οι κάτοικοι για το 2026, αλλά και από συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τις γειτονιές της περιοχής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης κεράσματα, σε μια ατμόσφαιρα ανοιχτή και φιλόξενη, με στόχο την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των κατοίκων.
Ο Σύλλογος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή, δίνοντας έμφαση στη σημασία της συνάντησης, της ανταλλαγής απόψεων και της κοινής παρουσίας στον τόπο.