
Έναν νέο κύκλο δράσης ανοίγει με το ξεκίνημα του 2026 ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος της Δρώτας «η Δρώτα», μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, στο χωριό της Δρώτας, σε ένα χειμωνιάτικο αλλά ζωντανό σκηνικό, με τον ποταμό της περιοχής σε πλήρη ροή.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Συλλόγου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται ως εξής:
Πρόεδρος αναλαμβάνει η Μερόπη Φράγκου, Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Ασβεστάς, Ταμίας η Ελένη Σάββα, Γραμματέας ο Μπάμπης Αράπης, ενώ μέλος του Δ.Σ. είναι ο Κώστας Καλδέλης.
Όπως τονίζεται, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκινά τη θητεία του με όραμα και διάθεση για ουσιαστική δουλειά, με στόχο τη συνέχιση αλλά και την ενίσχυση των πολιτιστικών και εξωραϊστικών δράσεων του Συλλόγου, που διαχρονικά αποτελούν σημείο αναφοράς για τη Δρώτα και την ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα, το νέο Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμος Μυτιλήνης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τη μέχρι σήμερα στήριξή τους στις δράσεις του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με τους τοπικούς θεσμούς.
Κλείνοντας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους, με υγεία και ειρήνη στον κόσμο, δηλώνοντας έτοιμο να εργαστεί συλλογικά για το καλό της κοινότητας της Δρώτας.