
Μια όμορφη βραδιά γευσιγνωσίας πραγματοποιείται από τις 7 το απόγευμα της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου, στην Άντισσα, όπου ο Συνεταιρισμός Άντισσας παρουσιάζει το νέο του μπουκάλι ελαιολάδου στον φιλόξενο χώρο του καφέ Maestro. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου προϊόντος, που φέρει τη σφραγίδα της τοπικής παραγωγής και της φετινής ελαιοκομικής χρονιάς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιείται γευσιγνωσία από τον σεφ Αντώνη Πετρέλλη, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει τα αρώματα και τα χαρακτηριστικά του νέου εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου του Συνεταιρισμού. Η βραδιά συνεχίζεται με μουσική και γλέντι, σε γιορτινό κλίμα, με υπέροχους μεζέδες και πολύ κέφι.
Η παρουσίαση του νέου μπουκαλιού σηματοδοτεί μια ακόμη δραστηριότητα εξωστρέφειας για τον Συνεταιρισμό Άντισσας, συνδυάζοντας τη γαστρονομία με τον πολιτισμό και την τοπική ταυτότητα.