
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην ποιότητα, την τοπική παραγωγή και τη συλλογική προσπάθεια ετοιμάζει ο Ελαιουργικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άντισσα, προσκαλώντας το κοινό στην παρουσίαση του νέου προϊόντος του την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 19.00, στον χώρο του καφέ Maestro στην Άντισσα.
Το αγουρέλαιο ΣΠΗΛΙΟS του Συνεταιρισμού αποτελεί καρπό της γης της περιοχής και της μακράς αγροτικής παράδοσης των ανθρώπων της. Πρόκειται για ένα προϊόν ανώτερης ποιότητας, που αντανακλά τη φροντίδα, τη γνώση και τον κόπο των παραγωγών, αλλά και τη συλλογική δουλειά που γίνεται με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση του τοπικού ελαιολάδου.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από γευσιγνωσία, δίνοντας στους παρευρισκόμενους τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα αρώματα και τα γευστικά χαρακτηριστικά του νέου λαδιού, αλλά και από μουσική, δημιουργώντας ένα γιορτινό κλίμα που σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τον Συνεταιρισμό και τα προϊόντα του.
Όπως επισημαίνεται στο μήνυμα του Διοικητικού Συμβουλίου, η παρουσίαση αυτή δεν αφορά μόνο ένα ακόμη προϊόν, αλλά μια εμπειρία ποιότητας, πολιτισμού και τοπικής υπερηφάνειας.