
Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που καταγράφεται για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης στο Δημοτικό Θέατρο, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση και 2ης παράστασης του θεατρικού έργου «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».
Η επιπλέον παράσταση θα δοθεί τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Ρουσέλλειο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους μικρούς και μεγάλους θεατές να παρακολουθήσουν το μουσικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Οι προσκλήσεις για την παράσταση θα διατίθενται από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου την Τετάρτη 24.12.25, από τις 10.00 το πρωί και μέχρι την εξάντλησή τους. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι προσκλήσεις θα ισχύουν για την είσοδο στην αίθουσα έως και 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ενώ στη συνέχεια τυχόν κενές θέσεις θα καλυφθούν με σειρά προτεραιότητας.
Ο Δήμος Μυτιλήνης ευχαριστεί εκ των προτέρων για τη δημοσίευση και τη στήριξη των πολιτών στις πολιτιστικές δράσεις της εορταστικής περιόδου.