Το Ούζο Βαρβαγιάννη, με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα και διαχρονική αφοσίωση στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά τον ελληνικό γαστρονομικό πολιτισμό, δίνοντας δυναμικά το παρών σε κορυφαίες τοπικές και εθνικές διοργανώσεις.
Με έμφαση στην προβολή της γεύσης, της παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, το φετινό καλοκαίρι το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε με επιτυχία σε τρεις εμβληματικές εκδηλώσεις στη Λέσβο:
Lesvos Ouzofest 2025
Μια εντυπωσιακή διοργάνωση αφιερωμένη στο εθνικό μας απόσταγμα, με γευσιγνωσίες, workshops και μουσικά δρώμενα, που προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Ούζο Βαρβαγιάννη πρωταγωνίστησε στα κεράσματα και στις γευστικές εμπειρίες, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητά του.
Γιορτή Ούζου 2025
Στο Πλωμάρι, τον τόπο καταγωγής του, το Ούζο Βαρβαγιάννη έδωσε δυναμικό παρών στην καθιερωμένη γιορτή του ούζου, πλαισιωμένο από παραδοσιακά εδέσματα, μουσική και χορευτικά συγκροτήματα.
Γιορτή της Σαρδέλας
Ένα φεστιβάλ-θεσμός αφιερωμένο στη σαρδέλα Καλλονής, στο οποίο το Ούζο Βαρβαγιάννη συνόδευσε μοναδικά τα τοπικά πιάτα και τις μαγειρικές δημιουργίες, τιμώντας τη γαστρονομική ταυτότητα της Λέσβου και ενισχύοντας την εξωστρέφεια του νησιού.
Συνεχίζοντας αυτή την πορεία εξωστρέφειας και στήριξης της ελληνικής γαστρονομίας, το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετέχει στο μεγάλο διήμερο γαστρονομικό event«Μονοπάτια Γαστρονομίας»,ένα πρωτοποριακό streetfood φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας, 13 & 14 Σεπτεμβρίου 2025. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές παρασκευές από διακεκριμένους σεφ με τη συνοδεία του ούζου Βαρβαγιάννη, σε ένα σκηνικό γεμάτο αρώματα και γεύσεις.
Με οδηγό την ποιότητα, το μεράκι και τη γεύση, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να υπηρετεί με σεβασμό την ελληνική παράδοση, συμμετέχοντας ενεργά σε δράσεις που προάγουν τη γαστρονομική κληρονομιά και ενισχύουν την εξωστρέφεια της χώρας.
Λίγα λόγια για την εταιρεία Βαρβαγιάννη:
Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 165 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Βαρβαγιάννη
Κιν.: +30 6944562025 |E-mail: anniekaragioule@oni.gr