× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία στην Καλλονή

Η 98 ΑΔΤΕ και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Β. Αιγαίου ενώνουν δυνάμεις για την ενημέρωση και την πρόληψη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/9/2025

Εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία στην Καλλονή
' χρόνος ανάγνωσης

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025, στις 18:00, το Δημοτικό Θέατρο Καλλονής θα φιλοξενήσει μια σημαντική εκδήλωση με κοινωνικό πρόσημο. Η 98 Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ», σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει εσπερίδα με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για ένα φαινόμενο που, παρά τη συχνά «σιωπηλή» του μορφή, πλήττει χιλιάδες οικογένειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και ειδικοί επιστήμονες που θα μιλήσουν για τις κοινωνικές, ψυχολογικές και νομικές πτυχές του ζητήματος.Η διοργάνωση στην Καλλονή έρχεται να υπενθυμίσει ότι η πρόληψη και η αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας δεν είναι υπόθεση μόνο των θυμάτων ή των αρχών, αλλά συλλογική ευθύνη που αφορά ολόκληρη την κοινωνία.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ