× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η Λέσβος στην καρδιά της Μοδιάνο

Ο Συνεταιρισμός Μεσοτόπου φέρνει αυθεντικές γεύσεις του νησιού στην αγορά τροφίμων της Θεσσαλονίκης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/6/2025

Η Λέσβος στην καρδιά της Μοδιάνο
' χρόνος ανάγνωσης

Μεράκι, ποιότητα και βαθύς σεβασμός στην παράδοση. Aυτά είναι τα βασικά συστατικά που κάνουν το κατάστημα του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου Λέσβου να ξεχωρίζει στην Αγορά Μοδιάνο, το γαστρονομικό σταυροδρόμι της Θεσσαλονίκης.

Τα προϊόντα του συνεταιρισμού, όλα δικής τους παραγωγής, καταφθάνουν από τη Λέσβο φρέσκα, αυθεντικά και χωρίς μεσάζοντες. Από την παραδοσιακή φέτα Π.Ο.Π. –κατσικίσια και πρόβεια– και το λαδοτύρι Μυτιλήνης Π.Ο.Π., έως το μοναδικό παγωτό από φρέσκο πρόβειο γάλα και τα χειροποίητα γλυκά και αρτοσκευάσματα, κάθε προϊόν «κουβαλάει» τη γεύση και την ιστορία του τόπου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα ράφια και τα ψυγεία του καταστήματος θα βρείτε επίσης:

  • Γιαούρτι, κρέμες, ρυζόγαλο φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές
  • Πιτάκια και άλλα παρασκευάσματα έτοιμα για απόλαυση
  • Πλούσια γκάμα προϊόντων για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για ιδιαίτερες στιγμές

Η παρουσία του Συνεταιρισμού στη Μοδιάνο ενισχύει τη σύνδεση παραγωγού–καταναλωτή, φέρνοντας απευθείας στο πιάτο του κοινού γεύσεις που ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και τη διατροφική τους αξία.«Δεν πουλάμε απλώς προϊόντα, προσφέρουμε τον ίδιο τον τόπο μας», σημειώνουν οι παραγωγοί του συνεταιρισμού.

Η αγορά Μοδιάνο, ως σύγχρονος πολυχώρος γεύσης και πολιτισμού, δίνει το ιδανικό βήμα σε μικρούς παραγωγούς να συστηθούν στο ευρύ κοινό και να διαδώσουν τοπικά προϊόντα που σέβονται τη γη, το ζώο και τον καταναλωτή.Από τον παραγωγό, απευθείας στο πιάτο σας.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα δικαιώματά μας όταν έχει καθυστέρηση η πτήση

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει και μετά από πόσες ώρες καθυστέρηση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Λεσβιακή γευσιγνωσία με άρωμα ελιάς και ιστορίας στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους

Γευσιγνωσία ελαιόλαδου με τη σφραγίδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άντισσας και τοπικές γαστρονομικές δημιουργίες στο Σίγρι
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Hola» για μια κράτηση ξαπλώστρας στην παραλία των Βατερών

Ο Στέφανος Καραβίδας ιδιοκτήτης του δημοφιλούς beach bar–restaurant μιλά για τις επιχειρηματικές προκλήσεις και τις καινοτομίες του καταστήματος που διευκολύνουν τη ζωή των επισκεπτών
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Καλοκαιρινή συνάντηση με την τέχνη στη μαρίνα Μυτιλήνης

Η ομάδα «Εικαστική Παρέμβαση» προσκαλεί το κοινό της Μυτιλήνης και τους επισκέπτες της πόλης σε μια ξεχωριστή εικαστική έκθεση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θρησκευτικό πανηγύρι στον Προφήτη Ηλία Μόριας

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Tετραήμερο εργαστήριο φωνητικής εξερεύνησης και χορωδιακής πρακτικής

Aπό τον Δήμο Μυτιλήνης στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του 2ου Μουσικού Φεστιβάλ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το 9ο Φεστιβάλ Αμπελουργίας Ανεμώτιας καλεί ξανά σε γιορτή

Με σύνθημα «Οίνος Αρχέγονος – της Λέσβου Τέχνες» ετοιμάζεται να μας φιλοξενήσει από 16 έως 18 Αυγούστου 2025
ΑΤΖΕΝΤΑ

Περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στη Νησιώπη

Καθημερινά δρομολόγια από τις 10:30 όλο το καλοκαίρι
ΓΕΥΣΗ

Los Amigos Cafe Bar: Η καθημερινή συνήθεια στη Σκάλα Ερεσού

Από το πρωινό μέχρι το βραδινό ποτό, το σταθερό σημείο συνάντησης στη Σκάλα Ερεσού
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γεύσεις παράδοσης στην καρδιά της Αγιάσου

Το 1ο Λεσβιακό Φεστιβάλ Μυτιληνιάς Γαστρονομίας είναι γεγονός!-Με πρωταγωνιστές τα αυθεντικά «Πτάρια» και τα λαχταριστά «Γιαπράκια», ο Κήπος της Παναγίας φιλοξενεί μια γιορτή γεύσης, διαγωνισμού και μουσικής
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro για το 2025 ο Λευτέρης Τιτιρέκης

Νέα διάκριση για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γευσιγνωσία με χάχλες από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας την Τετάρτη 16 Ιουλίου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι