× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Το καλοκαίρι μυρίζει... πρόβειο παγωτό από το Μεσότοπο!

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεσοτόπου ετοιμάζει και φέτος τα δικά του παγωτά, φτιαγμένα από 100% πρόβειο γάλα παραγωγής του — με γεύση αυθεντική και ντόπια φροντίδα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2025

Το καλοκαίρι μυρίζει... πρόβειο παγωτό από το Μεσότοπο!
' χρόνος ανάγνωσης

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και μαζί τους... η όρεξη για κάτι δροσερό, αυθεντικό και γευστικό. Τα παγωτά του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου, αγαπημένα πλέον σε όλη τη Λέσβο και όχι μόνο, επιστρέφουν και φέτος για να γεμίσουν τα ψυγεία και τα απογεύματά μας.

Με βασικό συστατικό το 100% πρόβειο γάλα από ντόπιους παραγωγούς της περιοχής και αγνά υλικά χωρίς προσθήκες και συντηρητικά, τα παγωτά του Συνεταιρισμού ξεχωρίζουν για τη μοναδική τους γεύση και ποιότητα. Όλα παράγονται τοπικά, με έμφαση στην αυθεντικότητα, στη διατροφική αξία και τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Συνεταιρισμός ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα στην αγορά τη φετινή παρτίδα παγωτών — και καλεί καταναλωτές και καταστήματα να μείνουν συντονισμένοι.Γιατί το καλοκαίρι στη Λέσβο, έχει γεύση πρόβειου παγωτού!

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Τα δικαιώματά μας όταν έχει καθυστέρηση η πτήση

Δείτε αναλυτικά τι ισχύει και μετά από πόσες ώρες καθυστέρηση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Λεσβιακή γευσιγνωσία με άρωμα ελιάς και ιστορίας στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους

Γευσιγνωσία ελαιόλαδου με τη σφραγίδα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Άντισσας και τοπικές γαστρονομικές δημιουργίες στο Σίγρι
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

«Hola» για μια κράτηση ξαπλώστρας στην παραλία των Βατερών

Ο Στέφανος Καραβίδας ιδιοκτήτης του δημοφιλούς beach bar–restaurant μιλά για τις επιχειρηματικές προκλήσεις και τις καινοτομίες του καταστήματος που διευκολύνουν τη ζωή των επισκεπτών
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Καλοκαιρινή συνάντηση με την τέχνη στη μαρίνα Μυτιλήνης

Η ομάδα «Εικαστική Παρέμβαση» προσκαλεί το κοινό της Μυτιλήνης και τους επισκέπτες της πόλης σε μια ξεχωριστή εικαστική έκθεση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Θρησκευτικό πανηγύρι στον Προφήτη Ηλία Μόριας

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου
ΜΟΥΣΙΚΗ

Tετραήμερο εργαστήριο φωνητικής εξερεύνησης και χορωδιακής πρακτικής

Aπό τον Δήμο Μυτιλήνης στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του 2ου Μουσικού Φεστιβάλ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Το 9ο Φεστιβάλ Αμπελουργίας Ανεμώτιας καλεί ξανά σε γιορτή

Με σύνθημα «Οίνος Αρχέγονος – της Λέσβου Τέχνες» ετοιμάζεται να μας φιλοξενήσει από 16 έως 18 Αυγούστου 2025
ΑΤΖΕΝΤΑ

Περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στη Νησιώπη

Καθημερινά δρομολόγια από τις 10:30 όλο το καλοκαίρι
ΓΕΥΣΗ

Los Amigos Cafe Bar: Η καθημερινή συνήθεια στη Σκάλα Ερεσού

Από το πρωινό μέχρι το βραδινό ποτό, το σταθερό σημείο συνάντησης στη Σκάλα Ερεσού
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γεύσεις παράδοσης στην καρδιά της Αγιάσου

Το 1ο Λεσβιακό Φεστιβάλ Μυτιληνιάς Γαστρονομίας είναι γεγονός!-Με πρωταγωνιστές τα αυθεντικά «Πτάρια» και τα λαχταριστά «Γιαπράκια», ο Κήπος της Παναγίας φιλοξενεί μια γιορτή γεύσης, διαγωνισμού και μουσικής
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πανελλήνιος Πρωταθλητής Enduro για το 2025 ο Λευτέρης Τιτιρέκης

Νέα διάκριση για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γευσιγνωσία με χάχλες από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας την Τετάρτη 16 Ιουλίου από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι