× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Ασημένιο βραβείο για το Ούζο Σαμαρά Μπλε

Στο διαγωνισμό Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2025

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/3/2025

Ασημένιο βραβείο για το Ούζο Σαμαρά Μπλε
' χρόνος ανάγνωσης

Το ασημένιο βραβείο κατέκτησε η Ποτοποιία Σαμαρά ΑΒΕΕ στο Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης 2025.

Συγκεκριμένα το Ούζο ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΜΠΛΕ έλαβε βαθμολογία 87/100 και κέρδισε μια υψηλή διάκριση σε έναν διαχρονικά έγκυρο και απαιτητικό διαγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 25η διοργάνωση του «Thessaloniki Wine & Spirits Trophy» ολοκληρώθηκε με την απονομή των μεταλλίων την Κυριακή 9 Μαρτίου, στο Ωδείο Αθηνών, σε μία όμορφη αλλά και συγκινητική τελετή, όπου Έλληνες και Κύπριοι παραγωγοί βραβεύτηκαν για την αριστεία τους. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με ρεκόρ συμμετοχών 1030 δειγμάτων και κορυφώθηκε σε μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και δικαίωση της προσπάθειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ υπερήφανη για την τιμητική διάκριση, ευχαριστεί την διοργανώτρια αρχή καθώς και την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Είναι η επιβράβευση για την σταθερή πορεία της εταιρείας και ευθύνη για την συνεχή βελτίωση της ποιότητας. Ένα ξεχωριστό μπράβο όμως αξίζει και προς το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο κρύβεται πάντα πίσω από κάθε επιτυχία!

Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1896 από τον Μικρασιάτη Ευστράτιο Σαμαρά και παράγει από απόσταξη 100% τους εξής τύπους ούζου:

- Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΜΠΛΕ. «Κλασικό & Αγαπημένο!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

- Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 42% vol. ΚΟΚΚΙΝΟ. Με προσθήκη βραβευμένου μελιού ανθέων Λέσβου της εταιρείας ΜΕΛΙ1. «Ένα ξεχωριστό ούζο, για ξεχωριστούς ανθρώπους!».

- Ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ 40% vol. ΧΩΡΙΣ. Με απόσταξη γλυκάνισου Λισβορίου & δημητριακών. «Το ούζο του αύριο…σήμερα!».

- KALESMA Premium Liqueur Cherry. “KALESMA Invites you!”

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Η Λέσβος γεύεται το φως της ελιάς

Γευσιγνωσία Oleve στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στις 29 Ιουλίου –Μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Lesvos Geopark Gastronomy
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πέρασαν στους ημιτελικούς Μηλένα Κοντού και Βάλια Λυκομήτρου

Σημαντικές επιτυχίες στην πρώτη ημέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κ23 για τα Ελληνικά χρώματα της κωπηλασίας
ΓΕΥΣΗ

Χρυσή διάκριση για τη Λέσβο!

Η Κοιν.Σ.Επ ΜΟΔΟΥΣΑ κατέκτησε το χρυσό βραβείο γεύσης στο 10ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στην Καλαμάτα
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Δεινοθήρια, Αλιγάτορες και Σεκόιες από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου!

Ιούλιος 2025 : Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 12:00
ΠΑΙΔΙΑ + ΓΟΝΕΙΣ

Οι Πρόσκοποι της Λέσβου κατασκήνωσαν στο Μάναγρο της Χίου

Στη σκιά των δέντρων και δίπλα στο κύμα, γεννιούνται οι καλύτερες ιστορίες
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Από τον Μπαχ στον Στραβίνσκι! Tο καλοκαίρι της Λέσβου με φόντο το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου

Για όλο το πρόγραμμα μιλούν στο «Ν» η Λητώ Ντάκου με τον Δήμο Αβδελιώδη
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Animato ανοίγει το Φεστιβάλ Μουσικής του Δήμου Μυτιλήνης

Μια συναυλία αφιερωμένη στον μεγάλο συνθέτη από τις χορωδίες της Μυτιλήνης και τον Κώστα Μακεδόνα
ΓΕΥΣΗ

Παστές σαρδέλες: Πώς φτιάχνεται το «σούσι» της Λέσβου

Η συνταγή της γιαγιάς Μυρσινούλας
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Βόλτα στη «Λίμνη» της Ερεσού

Γράφει ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΗΣ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Το ούζο γίνεται εμπειρία στο καλοκαίρι της Λέσβου

OuzoFest 2025 με αρώματα γλυκάνισου, γεύσεις τοπικών αποσταγμάτων και παγωτό ούζο σε μια αυθεντική γιορτή πολιτισμού στο πάρκο Αγίας Ειρήνης στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η ποδηλασία στη Λέσβο έχει χορηγούς με ψυχή

Η δύναμη πίσω από τα πεντάλ: ευχαριστίες σε χορηγούς, υποστηρικτές και συνοδοιπόρους από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου
ΓΕΥΣΗ

Το Μουσείο γίνεται… τραπέζι γεύσεων της Λέσβου

Παραδοσιακά προϊόντα, τοπικές συνταγές και αυθεντικές γευστικές εμπειρίες σε ένα μοναδικό ταξίδι πολιτισμού και γαστρονομίας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου