× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Η φυσική oδός ευεξίας μέσα από το μέλι

Ο Συνεταιρισμός Μελισσοκόμων Λέσβου συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες της λεσβιακής υπαίθρου με την αυθεντικότητα της μελισσοκομίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 24/3/2025

Η φυσική oδός ευεξίας μέσα από το μέλι
' χρόνος ανάγνωσης

Το μέλι που παράγεται από τον Συνεταιρισμό Μελισσοκόμων Λέσβου αποτελεί μία φυσική πηγή ευεξίας και υγείας, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες της Λεσβιακής υπαίθρου με την αυθεντικότητα της παραδοσιακής μελισσοκομίας. Από το 1982, οι 80 μελισσοκόμοι του συνεταιρισμού εργάζονται με σεβασμό προς τις μέλισσες και το φυσικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έτσι προϊόντα μέλι υψηλής ποιότητας που προέρχονται από τις καλύτερες ανθοφορίες του νησιού, όπως λυγαριά, άγρια λεβάντα, θυμάρι, ρίγανη και φασκόμηλο. Αυτές οι φυσικές πρώτες ύλες, μαζί με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, δίνουν ένα τελικό προϊόν που διατηρεί όλη την αυθεντικότητα και τη φυσικότητά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μέλι αυτό δεν είναι μόνο μία απολαυστική γεύση, αλλά και ένα ισχυρό φυσικό μέσο ευεξίας. Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προάγει την καλή πέψη και αποτοξίνωση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα και ενισχύει τη φυσική του ανανέωση. Η τακτική κατανάλωση μελιού έχει επίσης αποδειχτεί ότι βοηθά στην αύξηση της ενέργειας και της ευεξίας, προσφέροντας έναν φυσικό τρόπο για να διατηρηθεί το σώμα υγιές και αναζωογονημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας του μελιού ακολουθεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Η εμφιάλωση γίνεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22 000, το οποίο διασφαλίζει ότι το προϊόν πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές για ασφάλεια και ποιότητα. Κάθε παρτίδα μελιού περνά από εξαντλητικούς εργαστηριακούς ελέγχους για να διασφαλιστεί ότι φτάνει στον καταναλωτή σε άριστη κατάσταση και χωρίς καμία αλλοίωση. Παράλληλα, η παρουσία μόνιμου γεωπόνου που επιβλέπει τη λειτουργία του συσκευαστηρίου εγγυάται την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών και την υψηλή ποιότητα του προϊόντος.

Αυτό το μέλι είναι η φυσική επιλογή για όσους επιθυμούν να ενσωματώσουν στην καθημερινότητά τους ένα υγιεινό, θρεπτικό και φυσικό προϊόν που υποστηρίζει τη συνολική ευεξία του οργανισμού. Ο Συνεταιρισμός Μελισσοκόμων Λέσβου με τη μακρόχρονη εμπειρία του, συνεχίζει να προσφέρει στον καταναλωτή ένα προϊόν απαράμιλλης ποιότητας και ασφάλειας, που έχει γίνει συνώνυμο της υγείας και της φυσικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Συνεταιρισμό στα Αλυφαντά Μυτιλήνης, στο τηλέφωνο 2251044824.

Διεύθυνση: Αλυφαντά, Μυτιλήνη
Τηλέφωνο: 2251044824

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Tο stonisi.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

«Με προσοχή το τσιμπολόγημα του οβελία...»

Tι συμβουλεύει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία
ΓΕΥΣΗ

Κοκορέτσι στο φούρνο: 4 μυστικά για να γίνει «λουκούμι»

Όσοι δεν ψήσουν στη σούβλα, μπορούν να απολαύσουν κοκορέτσι στο φούρνο που γίνεται πεντανόστιμο
ΓΕΥΣΗ

Πάσχα Κυρίου Πάσχα και στη Λέσβο τρώμε «αρνί γιουμοστό»

Το παραδοσιακό πασχαλιάτικο φαγητό της Λέσβου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ξεκινάει ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1-Δειτε αναλυτικά τις ώρες και μέρες προβολής
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Ορεινή ποδηλασία με θέα την Αιγαιοπελαγίτικη ομορφιά

Η Λέσβος φιλοξενεί το πρώτο G2G MTB Avalanche Challenge -Μια μοναδική εμπειρία δράσης και φύσης στο Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO της Λέσβου από την κορυφή της Αμαλής ως τη θάλασσα, 26-27 Απριλίου 2025
ΒΙΒΛΙΟ

Κι αν έτρωγες... έχοντας ήδη χάσει τα κιλά που θέλεις;

Στο Book and Art, μια βραδιά που χάρη στον διατροφολόγο Βασίλη Κατσίλα και το βιβλίο του «F..ck the diet» τα είπε όλα για το σώμα, τη σχέση μας με το φαγητό και... τις πιο σοφές θείες!
ΑΝΘΗ ΠΑΖΙΑΝΟΥ
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ

Διαπροσωπικές Σχέσεις: Η ανάγκη για έρωτα και σύνδεση παραμένει

Τι κάνει μια σχέση «πετυχημένη» και πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τον έρωτα.
ΓΕΥΣΗ

Γαστρονομία με αγάπη και έμπνευση, στη σχολή της ΔΥΠΑ Μυτιλήνης

Η γνωστή foodblogger Μαρία Πανάγου είχε μια αξέχαστη εμπειρία μαζί με τους σπουδαστές και σπουδάστριες μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής όπου μοιράστηκε σκέψεις και εμπειρίες για την τέχνη της μαγειρικής
ΓΕΥΣΗ

Ψάρι στο πιάτο ‑ευλογία για την υγεία και την παράδοση

Η διατροφή πλούσια σε ψάρι συμβάλει καθοριστικά στη λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Celena Studio: Εξειδικευμένη προσωπική εκγύμναση και ολιστική φροντίδα

Σύγχρονα προγράμματα personal training, pilates και διατροφικής καθοδήγησης για υγεία και ευεξία
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τι γιορτάζουμε την Κυριακή των Βαΐων

Η υποδοχή του Χριστού με τα Βάγια και τα έθιμα της νηστείας