Τα λουκάνικα Σελάχας κατακτούν τη Θεσσαλονίκη μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου
Παραδοσιακή γεύση και καπνιστή τεχνική στο επίκεντρο της Τσικνοπέμπτης
Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/2/2025

Η Τσικνοπέμπτη ήρθε και οι λάτρεις της καλής γεύσης στη Θεσσαλονίκη έχουν έναν ακόμη λόγο να χαμογελούν.Τα περίφημα λουκάνικα Σελάχας, καπνισμένα με μεράκι και φτιαγμένα από τις αγνότερες πρώτες ύλες, διατίθενται πλέον στο κατάστημα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.
Με παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές που τιμούν την κληρονομιά της Λέσβου, τα λουκάνικα Σελάχας ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη γεύση τους. Καπνίζονται για περισσότερες από εφτά ώρες σε ξύλο οξιάς, μια διαδικασία που τους χαρίζει μοναδικό άρωμα και πλούσιο χαρακτήρα. Στις επιλογές περιλαμβάνονται το χωριάτικο καπνιστό, το λουκάνικο με λαδοτύρι Μυτιλήνης –που προσδίδει μια ιδιαίτερη, τοπική πινελιά– και εκείνο με πράσο, το οποίο δίνει έναν πιο πικάντικο τόνο.
Με νέα, πρακτική συσκευασία vacuum και δυνατότητα επαγγελματικής χρήσης, τα λουκάνικα Σελάχας υπόσχονται να γίνουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των εορταστικών τραπεζιών. Στηρίξτε την τοπική παραγωγή και απολαύστε γεύσεις που μένουν αξέχαστες!