× Στο Νησί
SOCIAL MEDIA

Νέα χρονιά ‑ νέα ιστορία, για το κρασί του «Οινοφόρου»

Ξεκίνησε η εμφιάλωση των πρώτων κρασιών από τον τρύγο του 2024

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/2/2025

Νέα χρονιά ‑ νέα ιστορία, για το κρασί του «Οινοφόρου»
' χρόνος ανάγνωσης

Με υπερηφάνεια και χαρά, το οινοποιείο ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ανακοινώνει την επιτυχημένη έναρξη εμφιάλωσης των πρώτων κρασιών από τον τρύγο του 2024. Σε μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες και εξαιρετικές οινοποιητικές συνθήκες, ο Οινοφόρος Λέσβου αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του στην ποιότητα, την καινοτομία και την αγάπη για τη μοναδική οινική κληρονομιά της Λέσβου.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στο νησί και τις παραδοσιακές τεχνικές, ο Οινοφόρος Λέσβου συνεχίζει να συνδυάζει την εμπειρία των παλαιότερων γενεών με την τεχνογνωσία της σύγχρονης οινοποιίας, δημιουργώντας κρασιά που αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής γης. Οι πρώτες φιάλες από τον τρύγο του 2024 αναμένεται να ενθουσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους, προσφέροντας μια αυθεντική γεύση της Λέσβου σε κάθε γουλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία εμφιάλωσης, που πραγματοποιείται με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια και σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνολογίες, διασφαλίζει τη διατήρηση της αυθεντικότητας και της ποιότητας του κρασιού, επιτρέποντας στους καταναλωτές να απολαύσουν το καλύτερο του νησιού σε κάθε φιάλη. Η καινοτομία συναντά την παράδοση με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αυτή η νέα χρόνια για τον Οινοφόρο Λέσβου σηματοδοτεί μόνο την αρχή μιας σειράς μελλοντικών προσπαθειών που θα συνεχίσουν να προάγουν τον οινικό τουρισμό και να φέρνουν τα κρασιά της Λέσβου σε κάθε γωνιά του κόσμου. Το οινοποιείο δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί κρασιά που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα, την ποιότητα και τη μοναδικότητα της τοπικής παραγωγής, αφήνοντας το αποτύπωμά του στον κόσμο του κρασιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ "ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ"
Διεύθυνση: Βιομηχανική Ζώνη Ουτζάς, Καρά Τεπές
Τηλέφωνο: 2251044738
Email: oinoforos_lesvos@hotmail.com
Ιστοσελίδα: https://www.ktimaoinoforos.gr/

Ακολουθήστε μας στα social media:
Facebook: Κτήμα Οινοφόρος “Επισκέψιμο Οινοποιείο”
Instagram: ktimaoinoforos.gr
Tik Tok: ktima_oinoforos

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Έφθασαν τις 50 οι συμμετοχές στην Aegean Regatta

Στις 23 Αυγούστου η εκκίνηση από τη Μύρινα Λήμνου η εκκίνηση του μεγάλου ιστιοπλοϊκού αγώνα
ΑΤΖΕΝΤΑ

Γιορτή χταποδιού στις Νέες Κυδωνίες

Καλοκαιρινή γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αϊβαλί της Λέσβου»
ΓΕΥΣΗ

Με γκιουζλεμέδες το Κυριακάτικο αντάμωμα στη Σκάλα Μιστεγνών

Οι γυναίκες του Συλλόγου Μυστεγνιωτών έβαλαν τα μανίκια ψηλά και έπιασαν δουλειά
ΑΤΖΕΝΤΑ

Περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στη Νησιώπη

Καθημερινά δρομολόγια από τις 10:30 όλο το καλοκαίρι
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν τα «Καραβαγγέλεια 2025»

Επιτυχημένοι ήταν οι αγώνες δρόμου που έγιναν στη Στύψη στις 13 Αυγούστου
ΧΩΡΙΑ

Στην Παναγιά της Αγιάσου το επίκεντρο των εορτασμών του Δεκαπενταύγουστου

Από κάθε γωνιά της Λέσβου συρρέουν προσκυνητές για να τιμήσουν την εικόνα της Θεοτόκου – Κορύφωση των εκδηλώσεων με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία την Παρασκευή 15 Αυγούστου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Aegean Regatta 2025 ανοίγει πανιά από τη Μύρινα

Η 24η διοργάνωση έχει ενδιάμεσους σταθμούς τον Άγιο Ευστράτιο και το Πλωμάρι, πριν από τον τερματισμό στη Μυτιλήνη
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Πάνω από 150 μοτοσικλέτες στη μνήμη του Γιάννη Φωτεινού

Η Lesvos Moto συνεχίζει για τρίτη χρονιά να καλλιεργεί οδηγική παιδεία και την υποχρεωτική χρήση κράνους
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Θορυβεί η απαγόρευση για τζελ νυχιών

Πώς θα ξεχωρίσεις τα ασφαλή τζελ και τι λένε οι επαγγελματίες του Beauty House στη Μυτιλήνη
ΑΤΖΕΝΤΑ

Tο έθιμο των τραχανισμάτων στους Λάμπου Μύλους

Η Κοινότητα Λάμπου Μύλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης συνδιοργανώνουν μουσικοχορευτική βραδιά με γαστρονομική παράδοση
ΑΤΖΕΝΤΑ

Από τη λεσβιακή γη στο τραπέζι του Σιγρίου

Γευσιγνωσία ελαιολάδου, ελιάς και τοπικών προϊόντων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους
ΑΤΖΕΝΤΑ

Ο πρώτος τρύγος γίνεται γιορτή στην Ανεμώτια

Απο σήμερα Δευτέρα 11 Αυγούστου η παραγωγή του ιδιαίτερου ροζέ κρασιού, ενώ το χωριό ετοιμάζεται για τρεις μέρες πολιτισμού, παράδοσης και οινικών απολαύσεων